Episode 4: Håkon Evjen

Hvordan reagerer Håkon Evjen når det leses opp spørsmål i studio fra hans egen lagkamerat, og hvordan var det egentlig å spille mot tidligere lagkamerater under onsdagens cupkamp mot Mjølner?

18-åringen Håkon Evjen, stjerneskuddet fra Narvik som i Oktober 2017 fikk sin proffdebut for Bodø/Glimt, gjestet i dag Glimtmagasinet. Det var en noe sliten, men fornøyd midtbanespiller som i dagens episode blant annet oppsummerte kampen som tidligere denne uken tok sted i egen barndomsby.

Det har bare vært en klubb som tidligere har vært tingen, nemlig barndomslaget Mjølner, men etter besøket i studio har det kommet frem en ting som nok varmer flere gule hjerter: Evjen er Glimtgutt og stolt av det!

Ulrik Saltnes og Geir Andre Herrem fikk seg hvert sitt mål under cupkampen mot PostNord-liga laget, og vi hørte selvfølgelig med dem etter kampen om hvordan de selv synes det gikk.

Vi snakker oss også igjennom de spilte kampene mot Sarpsborg 08 og Strømsgodset, og Evjen forteller også hva han føler de kan forvente av Molde som neste motstander, og ikke minst storkampen 16. Mai, hvor det igjen, endelig, er klart for nordlands-derby mellom Bodø/Glimt og Tromsø.

Har glimtspilleren vært i Steigentunellen, hvem er hans verste motspiller, og hvordan er det egentlig å være en del av Lode-klanen? Alt dette og mye mer får du svar på i dagens episode av Glimtmagasinet!

 Hør podcasten her:

(Du finner oss også på iTunes ved ”Glimtmagasinet”)

Annonse fra Eliteserien: