Marius Lode mot Rosenborg.

Episode 5: Marius Lode

Det er i motbakke det går oppover. Søndag gjester Ranheim Aspmyra og til tross for å selv være skadet, forteller Marius Lode at det er nå laget trenger støtten aller mest.

Brynegutten Marius Lode har gjestet Glimtmagasinet og han har et klart budskap til supporterne:

- Jeg kan forstå at det er lett å si at når laget presterer dårlig er det bedre å sitte hjemme og bruke pengene på noe annet, men samtidig betyr det utrolig mye for oss ute på banen når vi ser at det er mye folk tilstede. Det gir oss ekstra energi og vi håper for vår del at folk kan assosiere Bodø/Glimt med en god opplevelse, forteller Lode til Glimtmagasinet.

25-åringen fra Kvernaland har vært Glimtgutt siden starten av 2017- sesongen og legger i dagens episode ikke skjul på at han trives i både klubben og byen.

Hva gjør egentlig en fotballspiller når det ikke er kamp og trening på agendaen? For Marius har det som for de fleste, vært viktig å trives i spillergruppen både på og utenfor banen, og med videre utdanningsplaner, frisbeegolf og solnedganger på fritiden er det ikke mangel på aktiviteter utenfor banen.

Hvordan oppsummerer Ulrik Saltnes kampen mot Tromsø 16. Mai og hva er det som gjør at Marius Lode trives som Glimtspiller? Hva gjør forsvarsspilleren om 10 år, kunne han sett for seg å signere en 5-års kontrakt med Bodø, og hva gjør han for å holde motet oppe når en skade inntreffer?

 Alt dette og mye mer får du høre i dagens episode av Glimtmagasinet:

(Du finner oss også på iTunes under "Glimtmagasinet".

Annonse fra Eliteserien: