– Vi møter et voksent lag

På fredag spiller Glimt treningskamp mot Europa FC. Dette sier sjefen før kampen.

Annonse:

Kjetil Knutsen og Bodø/Glimt har vørt en drøy uke på treningsleis på Marbella når de på fredag spiller sin andre treningskamp for oppholdet. På motsatt banehalvdel står gibraltarske Europa FC. 

– Det er et lag som har spilt litt i Europa (usikkert om pun er intended her), vi har blant annet sett de mot Djurgården. Det er et voksent lag med mange spanske spillere. De har kynismen i seg i alle fall, sier Knutsen, som forbereder seg på en annerledes kamp enn mot Marbella. 

– De kommer nok til å forsvare seg lavt og være veldig direkte. Jeg håper vi er gode på å spille de lavt og få til et gjenvinningsspill og komme mellom de sånn at det går for fort for de. 

Fantastisk treningsuke

Knutsen var selv fornøyd med utviklingen spillerne viste etter forrige treningskamp, og med enda en treningsuke i beina lover det godt foran oppgjøret mot Europa FC på fredag. 

- Treningsuka har vært fantastisk. Vi har drømmeforhold og vi får brukt mye tid både med enkeltspillere og med gruppen mellom øktene. 

Det er med andre ord god grunn til å glede seg til kamp, og skal vi tro Knutsen tar laget med seg mye verdifull erfaring fra kampen mot Marbella i forrige uke. 

– Den kampen hadde mye potensiale i seg. Vi hadde nok sjanser til å vinne den kampen både 6 og 7-1, i stedet ble det 2-2. I motsetning til hva jeg tror Europa kommer til å gjøre så gikk Marbella høyt og satset på at det gikk bra, sier han og fortsetter; 

– Jeg håper vi ser igjen det vi har jobbet med på trening, nemlig det som skal skje inne i 16-meteren. 

Se hele intervjuet med Knutsen her: 

Annonse fra Eliteserien: