2000 tilskuere mot Molde

Det blir 2000 tilskuere mot Molde. Her er det du trenger å vite

Annonse:

Endelig åpner Aspmyra. Ikke helt, men nesten. Mot Molde førstkommende torsdag får vi endelig ha 2000 tilskuere på plass på stadion. De 2000 menneskene som får oppleve toppoppgjøret på stadion fordeles på LNS-, Havet- og SNN-tribunen.

J-feltet vil fortsette å oppholde seg på A-seksjonen på SNN-tribunen. 

Slik fordeles billettene?

Bodø/Glimt har solgt tett på 2000 sesongkort og vil derfor ikke legge ut enkeltbilletter for salg i første omgang. Mer om dette kan du lese lenger ned. 

Du som har sesongkort for sesongen 2021 vil motta en e-post med en promokode som du bruker når du henter ut sesongkortet ditt. Ettersom vi er pålagt å kun bruke annen hvert sete er du ikke garantert din faste plass på stadion. 

E-posten med promokoden vil sendes ut i morgen klokken 10:00, deretter er det førstemann til mølla-prinsipppet som vil gjelde for de forskjellige plassene. 

Dersom sesongkortinnehaverne ikke henter ut sine billetter innen kampdag klokken 11:00, vil de resterende plassene legges ut for salg. 

Dersom du ikke mottaer en e-post ber vi deg ta kontakt med [email protected]. Husk å sjekke søppel-post før du tar kontakt. 

Vi ber om forståelse for at det er en ekstrem pågang for vårt billettkontor, og at sesongkortinnehavere er tidlig ute med å hente ut sine billetter. Slik bidrar man til at billettlogistikken går så smidig som mulig.

Er du i tvil om at vi har riktig kontaktinfo på deg som sesongkortinnehaver? Send en epost til [email protected] så oppdaterer vi informasjonen. 

Hvis du ikke har fått billetter til noen kamper enda, MÅ du ta kontakt med oss [email protected].

Annonse fra Eliteserien: