valentines

3 damer som elsker en glimtspiller

Kjærligheten til fotballen er stor, men kjærligheten til kjærestene på hjemmebane er nok større.

Annonse:

Karoline Hansen, Benedicte Tonning Hansen og Elisabeth Myking er alle i forhold med en Glimtspiller. Karoline har vært sammen med Ulrik Saltnes i over ett halvt år, Benedicte med Martin Bjørnbak i 2,5 år og Elisabeth Myking med Thomas Jacobsen i 11 år. 

Første møte

Karoline møtte Ulrik Saltnes på Tinder. Etter å ha avlyst møte med han to ganger, som han fremdeles er bitter på, ble det full klaff da de først møtte hverandre. De har nå vært sammen i litt over et halvt år og har kjøpt leilighet og blitt samboere.

- Jeg synes det var kleint å skulle møte en fyr jeg hadde truffet på Tinder. Det første jeg falt for var de lange lyse lokkene og smilet hans. Ulrik er snill og morsom. Noen ganger ufrivillig morsom. Tredje gang vi møttes stod han plutselig på døren med toalettvesken under armen og fra den dagen dro han ikke hjem igjen til Kristian Fardal Opseth som var hans daværende samboer.

Benedicte Tonning Hansen møtte Martin Bjørnbak på en fest i Haugesund og endte opp med å flytte til Bodø på grunn av kjærligheten. I dag har de vært sammen i 2,5 år og har ett barn.

- På festen vi møttes på sang Martin til One Direction og var veldig uhøytidelig. Det likte jeg ved han. Han er 3 år yngre enn meg, så jeg tenkte først at det var helt uaktuelt for oss å bli kjærester, men så sjarmerte han meg i senk.

Elisabeth Myking og Thomas Jacobsen har vært sammen i 11 år. De gikk på videregående sammen, men ble ikke oppmerksomme på hverandre før senere og møttes gjennom felles venner. I 3 år hadde de avstandsforhold mens Elisabeth studerte i Tromsø. I dag har de to barn sammen. 

-Jeg falt for sjarmen, utstrålingen og humoren hans, forteller hun.

DE BESTE KJÆRESTEEGENSKAPENE?

Karoline: - Ulrik er utrolig omsorgsfull. Han passer alltid på at jeg har det bra, lager mat og vasker når jeg er på jobb. Jeg har jo egentlig min egen stay-at-home wife, ler hun.

Benedicte: - Martin er utrolig tålmodig, han er snill og vi har lik humor. Martin er flink til å vise hverdagskjærlighet. Han er flink til å fange opp ting, og han kan overraske meg med noe jeg har ønsket meg, en god middag eller frokost på senga.

Elisabeth: - Thomas er tvers i gjennom snill, og han får meg til å le. Han er ikke langsint og er positivt innstilt. Dessuten er han veldig flink med barna. Han kan være romantisk i hverdagen, og er flink på små ting som betyr noe. Han glimter til i blant. Da han var på en guttetur hadde han ordnet med levering av ferskt brød på morgenen til meg.

DET MEST ROMANTISKE HAN HAR GJORT FOR DEG? 

Karoline: - Det står mellom hjertefeiringen han gjorde til meg da de spilte mot Åsane eller da han overrasket meg med tur til København til bursdagen min.

Benedicte: - En desember de hadde spillefri hadde han snakket med sjefen min og fått meg fri fra jobb for å reise på tur til London. Det var veldig hyggelig.

Elisabeth: - Han hentet meg en gang etter jobb og svingte forbi barnehagen. Da jeg spurte om vi ikke skulle hente jenta vår, sa han at han hadde ordnet med barnevakt bak min rygg. Han fortalte at vi skulle hjem for å pakke koffertene, og reise på en kjærestetur til Oslo.

DITT STOLTESTE FOTBALLØYEBLIKK MED HAN?

Karoline: - Det må være hjemmekampen mot Strømmen. Ulrik satt en avgjørende straffe i 93 minutt etter at han tidligere i kampen hadde bommet på en. Da ble jeg utrolig stolt

Benedicte: - Jeg blir veldig stolt når han scoorer mål på frispark.

Elisabeth: - Jeg er generelt stolt av det han gjør. Han er dedikert til jobben og klubben, og legger ned mye hardt arbeid.

GLEDER DU DEG TIL ELITESERIEN?

Karoline: - Jeg gleder meg skikkelig. Laget har imponert veldig, det er en fin guttegjeng og det blir artig å følge de denne sesongen, sier hun. 

Benedicte: - Jeg er på alle hjemmekampene, og jeg gleder meg til seriestart.

Elisabeth: - Jeg gleder meg til seriestart! Thomas har slitt med lysken, og jeg er glad for at han kommer seg tilbake denne sesongen når de er i Eliteserien.

Annonse fra Eliteserien: