Fotballaktivitet i Bindal.

Fotballtur til Bindal og Kolvereid

Gjentok suksessen fra i fjor, besøkte Bindal og arrangerte fotballaktivitet.

Annonse:

- Vi håper på å komme igjen neste år, sa daglig leder Frode Thomassen i fjor etter Bodø/Glimts besøk i Bindal. 

Denne uka tok Bodø/Glimt igjen turen til Bindal og Kolvereid, i samarbeid med to av laks.no-partnerne til klubben, JMJ Invest og NTS ASA. for å Her ble det arrangert fotballaktivitet for barn og ungdom, og trenerforum for trenere fra mange ulike idretter. Fra Bodø/Glimt reiste Stig Johansen, trenerutvikler, Ørjan Berg, daglig leder for barne- og ungdomvavdelingen, Runar Berg og spillerne Ricardo Friedrich og Amor Layouni. Daglig leder Frode Thomassen og leder for marked og kommunikasjon, Jannike Ramsvik kom også nedover for å bidra. Primus motor for det hele, Martin Kvarsvik i JMJ Invest, var veldig fornøyd med besøket. 

- Nok en gang var det helt supert med besøk fra klubben. Helt fantastiske dager, fortalte Kvarsvik. 

- Bodø/Glimt hadde sendt de beste ambassadørene fra klubben til Bindal. Det betyr virkelig mye at klubben sender de beste ned for å arrangere dette sammen med oss, fortsatte Kvarsvik.

Mandag var 140 barn fra Bindal samlet for aktivitet, mens det på tirsdag var rundt 220 ungdommer fra ungdomsskolen i Kolvereid og aldersbestemte fotballlag fra Kolvereid og Rørvik IL som fikk lære, oppleve og være i aktivitet sammen med Glimt. 

- Vi har bare fått gode tilbakemeldinger, og klubben har klart å aktivisere alle som var med. Til og med de barna som til vanlig ikke driver med sport, så det er ekstra gøy, legger Kvarsvik til. 

Også Glimt er fornøyd med samarbeidet.

- Å ha to så engasjerte samarbeidspartnere betyr mye for oss. Vi får være med å skape fotballglede og inspirere barn, unge og trenere, og det er midt i kjernen av hva vi lever av, sier Ramsvik.

- En av de mest proffe oppleggene som vi har kommet til. Alt var på stell og du følte deg nesten som en rockestjerne når du kom dit. Det var en virkelig bra tur, en av de beste!, legger trenerutvikler Stig Johansen til. 

Frode Thomassen syns det var ekstra stas at spillerne fikk så mye skryt.

- Vi smiler fra øre til øre når Ricardo og Amor er så flinke til å gi av seg selv til barna. Vi har i grunnen ei utrolig flott spillergruppe i så måte. De stiller opp og for å GI ALT avslutter Thomassen.

Annonse fra Eliteserien: