Jannike Ramsvik, Svein Eggesvik, Morten Koch og Ørjan Heldal.

Gratis buss og parkering på søndag

Ikke bare er det gratis billetter til kampen, men nå også gratis buss til byen og parkering i sentrum.

Annonse:

- Dette er en skikkelig gladnyhet, forteller leder for marked- og kommunikasjon i Bodø/Glimt, Jannike Ramsvik. 

Fylkeskommunen, ved Svein Eggesvik som er fylkesråd for Samferdsel, blir det nå gratis buss til Aspmyra og hjem på kampdag. 

- Bor du i Beiarn, så kan du nå på søndag ta bussen gratis til kamp. Alle om vil, skal få komme seg på kamp, sier Eggesvik. 

Gratis buss

Uansett region i Nordland frakter bussen deg trygt frem og tilbake. Det eneste du må gjøre er å vise frem din kampbillett, enten på mail eller fysisk. 

- For å få engasjement må en gjøre mer enn bare å si "kom på kamp", og vi har lyst til å være med på å få folk til kamp ved å tilby gratis kollektivtransport, fortsetter Eggesvik. 

Både i et miljøperspektiv og et økonomisk perspektiv lønner det seg å ta buss til kamp. Han trekker frem barnefamilier som ei målgruppe som kanskje sjelden tar bussen samlet, og tenker at kampen kan være en gylden anledning for å lage seg koselig søndag for store og små. 

Arrangementsansvarlig Ørjan Heldal mener et slikt tilbud kan være utslagsgivende for folk som sitter på gjerdet og lurer på om de skal komme på kamp eller ikke.

- Gratis transport og gratis billett gjør at virkelig alle kan komme på kamp, sier han.

Gratis buss

- Vi vil bidra til å lage en skikkelig Folkefest på Aspmyra, og det kan vi gjøre med å tilby gratis parkering i Torggarasjen. Da kan publikum også bli med på fakkeltoget som går fra sentrum og opp til Aspmyra, sier senterleder i Koch, Morten Koch. 

Parkeringen vil være gratis mellom klokken 15:00 og 21:00.

- Dette er første gang vi åpner garasjen og gjør den gratis for slike type arrangement, fortsetter Koch. 

- Glimt er en viktig varemerke for byen, og det gagner alle om de holder seg i Eliteserien. Da er det viktig at byen støtter opp, og det ville vi gjøre med gratis parkering, sier Koch. 

Utnytt byen før kamp

- Gratis parkering og kollektiv transport, gjør det nå enkelt å tilbringe søndagen i byen før kamp. Spise middag på Peppes Pizza eller Bryggerikaia. Ta en matbit og føle på stemningen på Sportsbaren, og gå opp til Aspmyra i samlet flokk, legger Ramsvik til. 

Hun er veldig glad for all velviljen fra Fylkeskommunen og Koch. 

- Det er så gøy å få positive tilbakemeldinger og at St og Morten gir gratis kollektiv transport og parkering til alle som skal på kamp. Vi håper dette gjør det enkelt for alle å komme på Aspmyra på søndag, avslutter hun.

Annonse fra Eliteserien: