DSC03943

Årets første hospiteringshelg

Siste helgen i februar samlet 50 spillere seg for å delta på hospiteringshelg i Bodø.

Annonse:

Glimt-Akademiet arrangerte hospiteringshelg 23.- 25.februar for gutter født 2010 og 2011. Spillere fra totalt 24 klubber i nord ble invitert til samlingen. Totalt 50 spillere fra 22 ulike klubber. Av disse 50 så kommer 28 av disse fra distriktet rundt Bodø, resterende 22 fra Bodø.

– En hospiteringshelg inneholder treninger, kamper, en presentasjon till foreldrene om hvordan vi jobber med spillere og hvordan vi anbefaler at de jobber med spillerne fremover. Helgen inneholder en del sosial aktivitet for spillerne, så det er en intensiv, men veldig gøy helg, forteller spillerutvikler Raymond Rachid.

DSC03673.jpg
Trenerteamet. Raymond Rachi helt til venstre på bildet.

Spillergruppa hadde sammenlagt fire økter. En på fredag, en økt og internkamp på lørdag. Hospiteringshelgen ble avsluttet med cageball på søndag.

– Fint å bli kjent 

Leonel Antonsen (12 år) og Isak Hansen (12 år) synes begge det er veldig gøy å være med hospiteringshelg i regi av Glimt.

DSC03953.jpg
Leonel Antonsen og Isak Hansen

– Det er gøy å møte andre barn. Vi kjenner en del av de fra før siden vi har spilt mot dem i serien. I tillegg er vi her for å bli bedre fotballspillere.

– Gode opplevelser på og utenfor banen

Hensikten med slike samlinger er å skape en møteplass for spillere fra hele Nord-Norge hvor de kan skape relasjoner på og utenfor banen.

Spillerutvikler Raymond Rachid er fornøyd med gjennomføringen og legger til;

– Det er fint for oss spillerutviklere å få treffe foreldre og trenere fra ulike klubber og skape en relasjon med de, samt det å være rådgiver og en støttespiller i barnas fremtidige utvikling.
 

Vi vill også skape motivasjon for spillere og klubber gjennom å gi de gode opplevelser som de kan ha med seg, ikke bare på fotballbanen, men utenfor også, avslutter Raymond Rachid.

 

Annonse fra Eliteserien: