Bodø/Glimt-spiller Jostein Gundersen poserer i Glimts nye hjemmedrakt for 2024-sesongen i et svakt gult lys

Årets hjemmedrakt er endelig her

Bodø/Glimt og Puma lanserer årets helgule Glimt-drakt

Annonse:

Fart. Kraft. Fokus. Presisjon. 

Som det eneste ville kattedyret i Norden er gaupa helt unik. Gaupa besitter en rekke egenskaper som også vi i Bodø/Glimt kjenner oss igjen i. Fart, kraft, fokus, presisjon er egenskaper som alle er viktige i fotball. 

Gaupa er et mellomstort kattedyr, men blir liten sammenlignet med andre større ville kattedyr som løve, tiger, leopard og jaguar. Akkurat som Bodø/Glimt som vandrer over store områder fra sin base i Nordland, på jakt etter suksess. Sammen med ulv, jerv, visent og brunbjørn regnes gaupa som én av de fem store i Europa.

Patrick Berg poserer i Bodø/Glimts nye hjemmedrakt for sesongen 2024 med et gult lys fra høyre side i bildet
Patrick Berg poserer i Bodø/Glimts nye hjemmedrakt for sesongen 2024 med et gult lys fra høyre side i bildet

I 2024 bytter Glimt utstyrsleverandør og vi er svært stolte over å presentere vår første drakt sammen med Puma. Samarbeidet med Puma er et betydelig løft for oss som klubb, og er et nytt steg i profesjonaliseringen og troverdigheten vår. 

– Den nye drakta er knalltøff, og det oser Bodø/Glimt av dette her. Det gleder meg å endelig kunne vise den frem til dere, sier Patrick Berg om den nye drakta.

Bærekraft var avgjørende

Som kjent er Bodø/Glimt svært opptatt av bærekraft, også når det gjelder for valg av ny utstyrsleverandør. Puma har en klar strategi og kan vise til konkrete handlinger over tid. Også pumaen er et kattedyr, noe som gjør det spesielt gøy og passende at den første Puma-drakten Glimt skal spille i har den nordlandske gaupa. 

Bodø/Glimts nye Puma-drakter i 2024-sesongen er laget i Pumas dryCELL-materiale. dryCELL er laget av 100 prosent resirkulert polyester, noe som gjør det til et meget bærekraftig produkt. 

Dette punktet har vært et veldig viktig element for Bodø/Glimt i valg av ny utstyrleverandør. Bodø/Glimt gjorde en bærekraftsanalyse av samtlige, aktuelle aktører før valget ble tatt, og Puma kom best ut, også der. 

Damene er først ut

Herrelaget opptrer i de nye draktene for første gang under treningskampen mot Molde på Aspmyra stadion mandag 25. mars klokken 13:00, men først skal damene i ilden. 

Lærke Hammer poserer i Bodø/Glimts nye hjemmedrakt for sesongen 2024 med et gult lys fra høyre side i bildet
Lærke Hammer poserer i Bodø/Glimts nye hjemmedrakt for sesongen 2024 med et gult lys fra høyre side i bildet

Allerede i morgen, søndag 17. mars klokken 16:00 spiller Bodø/Glimt Kvinner sin aller første hjemmekamp. Ikke bare for året, men dette er virkelig den aller første. De tar imot Øvrevoll Hosle i den første runden av 1. divisjon Kvinner. 

Det er stor interesse blant publikum for å få det aller første glimtet av kvinnelaget til Bodø/Glimt. Dersom du ikke har kjøpt deg billett til oppgjøret mot Øvrevoll Hosle enda er det slett ikke for sent.Klikk her for å sikre deg billett til det historiske oppgjøret

Lærke Hammer, en av spillerne på Glimts nye kvinnelag er henrykt over muligheten til å spille i gult, og gleder seg spesielt til å ikle seg den nye Glimt-gaupa. 

– Jeg synes at den nye drakten er virkelig fet! Jeg liker det nye design veldig godt, det gjør drakten unik og spesiell! Det er en drakt jeg ser veldig frem til at bære med stolthet på banen, sier Hamer.

Storslått draktlansering på City Nord

Ønsker du å skaffe deg Glimts helgule drakt for 2024? Klikk her for å kjøpe den eller møt oss på City Nord frem til klokken 16:00 i dag. På City Nord kan du blant annet oppleve dette:

(Artikkelen fortsetter nedenfor)

  • Draktlansering: Først og fremst skal vi vise frem den nye hjemmedrakten for 2024. Glimt-shopen pakker ned hundrevis av drakter for salg.

  • Salg av supporterutstyr: I tillegg til salg av drakter, vil vi ha med diverse supporterutstyr for salg. Blant annet har vi med Like muligheter-skjerfet som har blitt lansert i forbindelse med Glimt Kvinner sin første hjemmekamp.

  • Gavebilletter: Sparebank 1 Nord-Norge gir ut 200 gavebilletter til Glimt Kvinner sin kommende kamp. I tillegg gir Coop Nordland ut 100 gavebilletter til samme kamp. Med andre ord skal det gis ut 300 enkeltbilletter til noen heldige supportere denne dagen! 

  • Billettsalg: Billettautomatene er med! Det blir salg av enkeltbilletter og sesongkort fra 12:00-16:00. Billetter til årets kamper på Aspmyra Stadion kan også kjøpes HERom du ikke får mulighet til å ta turen til City Nord. 

  • Gratisbilletter til alle barn: Alle barn under 16 år kommer gratis inn på alle hjemmekampene til Glimt Kvinner denne sesongen. På lørdag på City Nord deler vi ut billetter til alle barn som vil være med på kamp.  

  • Autografer og selfies: For første gang får du muligheten til å møte Glimt-kvinnene ansikt til ansikt! Noen av spillerne vil være tilgjengelig fra klokken 12 til 14. Slå av en prat, få en autograf og ta kule selfies sammen med dem. 

  • Konkurranse: Vil du vinne årets hjemmedrakt? Følg @glimtshop på Instagram og legg igjen størrelsen din i den siste posten. Vinneren trekkes lørdag 16. mars klokken 16. 

Flere draktlanseringer i vente

Bodø/Glimt er langt ifra ferdige med årets draktlanseringer. I løpet av tiden som kommer skal også andre- og tredjedrakten lanseres og gjøre tilgjenglig for salg til supportere. 

Som de fleste med tilgang til terminlisten har fått med seg reiser Glimt til Åråsen for å møte Lillestrøm i midten av april. Der skal Bodø/Glimt spille i noe annet enn gul. Hvilken farge det blir, og hvordan drakten ser ut må vi enda vente med å avsløre. 

Men det er bare å glede seg. 

Bilde av en gaupe (lynx lynx) nært kamera i frodig grønt landskap
Gaupa pryder Bodø/Glimts drakter i 2024

 

Annonse fra Eliteserien: