Billettinformasjon til kampen mot Valur

Ny Europa-kamp i Bodø nærmer seg. Slik sikrer du deg billett til returoppgjøret mot Valur

Annonse:

Torsdag 29. juli spiller Bodø/Glimt returoppgjøret mot Valur hjemme på Aspmyra. Vi håper at du kommer på kamp og blir med å bidrar til en like god stemning som i hjemmekampen mot Legia. Det hadde vært fantastisk. 

For sesongkortinnehavere:

I likhet med i Champions League-kvalifiseringen får også sesongkortinnehavere muligheten til å forhåndskjøpe billetter til denne kampen. I morgen, tirsdag 20. juli sender vi ut koder til alle med sesongkort på Aspmyra. Kodene sendes ut en gang mellom 12:00 og 13:00. 

Koden du som sesongkortinnehaver mottar gir deg eksklusive rettigheter til å sikre deg billett på kampen før vi åpner det øvrige salget. Koden vil være eksklusiv i 48 timer, men fungerer fortsatt etter at det øvrige salget har åpnet. 

Det betyr at om du ikke benytter deg av koden de første 48 timene vil du risikere at stadion blir utsolgt, men om det er billetter igjen vil den fortsatt virke senere. 

Det øvrige billettsalget:

Vi har flere tilgjengelige plasser enn det er sesongkortinnehavere, så det blir mulig for andre å komme på kamp også. Det øvrige billettsalget åpner torsdag 22. juli klokken 14:00. Da er det det gode gamle førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. 

Merk at billettene du kjøper, uansett om du er sesongkortholder eller ikke er plassnummererte. Det betyr at du må sitte på det setet som billetten din er på. 

Til info er det er ikke krav om test og grønt koronapass til denne kampen.

 

Klikk her for å kjøpe billetter 
Annonse fra Eliteserien: