Kjøp billetter til cupfinalekveld på Sentrum Scene

På lørdag blir det skikkelig nordnorsk cupfest i hovedstaden.

Annonse:

Bodø/Glimt er i cupfinalen, og i tradisjonen tro blir det cupfinaleshow for Glimt-supporterne også denne gangen. Søndag klokken 16:00 spiller Glimt og Molde om kongepokalen for cupen 2021. Og mens du lader opp til kampen har vi en skikkelig godbit på lur. 

På Sentrum Scene midt i Oslo sentrum blir det en heidundrande fest på "Cupfinalekvelden". Vi har invitert noen av de aller fremste entertainerne nordnorsk musikk har å by på. Vi holder foreløpig kortene tett til brystet, men vi lover deg en fest og en feiring du sent vil glemme. 

Dørene til Sentrum Scene åpner klokken 20:00 lørdag kveld og billettene til showet slippes på fredag klokken 12:00. Billettene koster 350,- (inkludert billettavgifter). 18 års aldersgrense.

Dette er en fest alle som skal på cupfinalen 2021 bør få med seg. Det selges totalt 1750 billetter til showet. 

Utenom showet på Sentrum Scene er det The Wild Rover like ved Jernbanetorget og Champs Sportsbar i samme bygg som Oslo Spektrum som er Glimt-supporternes stamplasser. Her er det gratis inngang og muligheter for alle som vil til å nyte noe godt å drikke og spise, samt kose seg i selskapet til likesinnede. 

Det blir LIVE-podkast med 4-3-3. Niklas Aune Johnsen får besøk av Runar og Ørjan Berg. Les mer om podkasten og hvordan du kan være publikum her. Gratis inngang.

Det kommer mer informasjon om andre aktiviteter i Oslo i cupfinalehelgen når alle detaljene er på plass. Det er blant annet planlagt live podkast og andre gøye aktiviteter. 

 

Annonse fra Eliteserien: