LIVE Glimt-podkaster i Oslo

I cupfinalehelgen blir det muligheten til å få med seg hele to LIVE-poder om Bodø/Glimt

Annonse:

Hele Bodø reiser til hovedstaden i helgen for å få med seg cupfinalestemningen og oppladningen til Glimts sjette cupfinale i historien. I tillegg til det annonserte showet som finner sted på Sentrum Scene lørdag kveld klokken 20:00 blir det også flere andre, mindre arrangement rundt om i byen. 

Det blir (minst) to rene Glimt-puber i Oslo i helgen. The Wild Rover like ved Jernbanetorget og Champs Sportsbar i samme bygg som Oslo Spektrum er Glimt-supporternes stamplasser. Her er det gratis inngang og muligheter for alle som vil til å nyte noe godt å drikke og spise, samt kose seg i selskapet til likesinnede. 

Her blir det også LIVE-podkast. Et format der man flytter podkasten ut av studio og til en scene med publikum. Det blir både 4-3-3 (Glimts egen podkast) og supporterpodkasten Glimt i øyet. 

Glimt i øyet

På Champs sportsbar blir det lørdag klokken 13:00 LIVE podkast med Glimt i øyet. Glimt i øyet er en supporterpodkast av Per-Magnus Amdam Johansen, Bjørn Einar Østensen, Øystein Parelius og Jørn Sund-Henriksen. De diskuterer Glimt opp og ned, og legger ingenting imellom. 

Det kan bli en artig seanse å få med seg om du er i Oslo i helgen. 

  • Champs Sportsbar (i Oslo Spektrum)
  • Lørdag 30. april klokken 13:00
  • Ingen aldersgrense, men det serveres alkohol

4-3-3

4-3-3 er Bodø/Glimts helt egen podkast. Podkasten ledes av Niklas Aune Johnsen og Glimt-spilleren Marius Høibråten. Sistnevnte har ikke anledning til å stille på lørdag, av åpenbare grunner (han skal spille kamp dagen derpå). 

I podkasten blir man bedre kjent med klubben og personene i og rundt Bodø/Glimt. På lørdag kommer Norges mest kjente brødrepar innom 4-3-3 og The Wild Rover. Ørjan og Runar Berg har begge spilt cupfinaler for Glimt, og de har også spilt mot hverandre i en cupfinale. Det blir gode historier og god Glimt-stemning. Showet starter klokken 16:00. 

  • The Wild Rover (Karl Johan)
  • Lørdag 30. april klokken 16:00
  • Ingen aldersgrense, men det serveres alkohol
Annonse fra Eliteserien: