Bli med på Folkekampen

11. november er det siste hjemmekamp og GRATIS INNGANG.

Annonse:

Årets siste hjemmekamp spilles 11. november klokken 18:00. Motstander er Vålerenga, og dette blir en utrolig viktig kamp! Vi ønsker oss masse folk og stor stemning på tribunene. Derfor åpner vi portene og gir gratis inngang til alle.

Etter en sesong med noe varierende oppslutning på tribunene har mange kommet med innspill om å kjøre en slik gratiskamp.

- Vi håper våre supportere har rett i at dette vil bidra til økte tilskuertall, sier leder for marked- og kommunikasjon i Glimt, Jannike Ramsvik.

I tillegg til gratis inngang, jobber vi med underholdning og andre aktiviteter til kampen. Vi lager fotballfest på Aspmyra denne søndagen, og håper at akkurat DU kommer på kamp! Ta med deg venner, kollegaer, bestemor og tante, ung og gammel, kjente og kjære.

Gratis buss og parkering

  • Nordland Fylkeskommune spanderer gratis buss på alle med kampbillett. Her kommer du gratis til og fra kamp, uansett hvor du måtte bo i fylket. Gitt at du kan reise frem og tilbake på søndag, altså.
  • Koch kjøpesenter og OnePark spanderer gratis parkering i Torggarasjen/Glasshusgarasjen til dere som velger bilen. Man parkerer gratis mellom kl 15-21.

Mat før kamp

Vår offisielle sportsbar i sentrum, «Sportsbaren», er åpen. De serverer både mat og drikke.
Vi anbefaler også å besøke f.eks Bryggerikaia, Peppes Pizza, Gatsby, Burger King eller Bjørk for en matbit før kampen.

Felles fakkeltog til Aspmyra

Felles flaggborg og fakkeltog fra hjørnet ved Sportsbaren og opp Hålogalandsgata. Coop Nordland spanderer fakler, men vi vet ikke hvor mange som kommer, så ta gjerne med egen. Oppmøte klokken 16:45 mellom Stormen og Sportsbaren. Avgang klokken 17:00. 

Billetter

Inngangen til Folkekampen er gratis, men du trenger fremdeles en billett. 

Få billett HER, eller kom innom administrasjonen på Aspmyra.

Du kan også få billett på kampdag, men da kan det bli kø. Derfor anbefaler vi deg å ha billett i orden før du kommer på kamp!

Etter kamp

Vi holder Aspmyra sportsbar åpen for ALLE etter kamp. Studio Glimt oppsummerer kampen fra klokken 20:30. Vi holder åpent til klokken 23:00. 

Velkommen!

Kronekamp

Folkekampen er også en kronekamp.

- Vi oppfordrer næringslivet og privatpersoner i regionen til å støtte Glimt med et valgfritt beløp per tilskuer vi får på tribunen, slik at vi ikke taper alle billettinntektene våre, sier Ramsvik.

Hun forklarer at bidragene starter på 1 krone per tilskuer. Jo flere mennesker på tribunen, jo flere inntekter til Glimt!

- Gir man 1 krone per tilskuer, og det kommer 3000 på Aspmyra, så vil det gi oss 3000 kroner i inntekter, fortsetter Ramsvik.

I Moss klarte de denne sesongen å samle 300 kroner per tilskuer på en tilsvarende kamp. Glimt håper Bodø og omegn klarer å nå like høye tall.

Vil du bidra til Folkekampen? HER kan du gi ditt bidrag, eller se hva andre bedrifter og privatpersoner har bidratt med.

Annonse fra Eliteserien: