Bodø Energi forlenger: – Vi er utrolig glade for det langsiktige samarbeidet

Bodø Energi som har vært en partner i mer enn tjue år bestemte seg før jul for å forlenge avtalen med Bodø/Glimt. Avtalen strekker seg over tre nye år. "Ekteskapet" gløder som aldri før.

Annonse:

Bodø Energi har dype røtter i Bodø, som strekker seg helt tilbake til 1909. Har over 110 år bidratt til utvikling, arbeidsplasser og et spirende lokalliv i Bodø. Lokal idrett, kultur og frivillighet er viktige bærebjelker i samfunnsoppdraget for Bodø Energi. I tillegg er selskapet hundre prosent eid av Bodø Kommune, slik at alt vårt overskudd går tilbake til Bodø Kommune og blir i lokalsamfunnet. Bodø Energi har en lang historikk med å elektrifisere Bodø, og jobber kontinuerlig med å elektrifisere og bidra med bærekraftige løsninger i fremtiden.

Bærekraftig samarbeid

Partnerskapet har en felles tanke om en bærekraftig utvikling for fremtiden, for planeten og alle som bor her. Den planen er at vi må handle på en måte som gjør verden til et bedre sted for alle mennesker som lever nå, uten å ødelegge for dem som kommer senere. 

Bodø Energi skal være en partner som bidrar med positivitet og utvikling til Glimt sitt bærekraftsprogram Action Now.
Les mer om Action Now her

– I en bærekraftig utvikling ønsker vi sammen med Glimt å bruke og fordele ressurser på en måte som er bærekraftig for mennesket og kloden. Dette er noe som er i tråd med Glimt sitt program Action Now. Sammen skal vi skape et mer bærekraftig samfunn som er attraktivt å bo og leve i. Glimt skaper engasjement i byen, og vi ønsker å være med på denne reisen med å skape et samfunn hvor drømmer kan realiseres, sier Erling Aalvik i Bodø Energi.

– Gjennom avtalen flyttes Bodø Energi sin draktprofilering fra skuldrene til armen. De har vært tydelig på at de vil være synlige på drakten vår, men samtidig tydelige på at dersom det kommer inn nye partnere som er villige til å betale mer for de mest sentrale plasseringene på drakten, så kunne vi flytte på dem. Det synes jeg er utrolig raust av dem. Bodø Energi er virkelig en partner vi er stolte av å ha med oss videre på eventyret vi alle er en del av, forteller leder for marked Tom Steffensen.

Glimt-strøm

For Bodø Energi er Glimt viktig for en levende by, for barn og ungdom og ekte idrettsglede. Derfor finnes det en egen strømavtale hvor du støtter klubben i ditt hjerte over strømregningen.

Les mer her om Glimt-strøm her

Annonse fra Eliteserien: