Bildet viser Kasper Høgh foran J-feltet under hjemmekampen mot Sandefjord i 2024.

Bodø/Glimt er vinner av årets fineste drakt!

Etter over 10.000 stemmer er årets fineste drakt kåret.

Annonse:

Den siste måneden har supportere i Norge stemt over hvem som har den fineste drakten i Eliteserien. 

Fredag morgen er stemmene talt opp og vinneren kåret. Der ble det klart at Bodø/Glimt er vinner av årets fineste drakt!

Bodø/Glimt fikk over 15 prosent av stemmene fra folket. I tillegg har en egen jury avgitt sin egen mening. 

– Det er utrolig stas å vinne denne kåringen. Vi synes jo selv drakten er utrolig tøff, og det er veldig flott at andre også synes det. Så takk til både supportere og juryen som har stemt på oss! Årets hjemmedrakt er den første levert i trepartssamarbeidet Glimt, Puma og Unisport - det er levert råstilig andre og tredjedrakt, og det er bare å glede seg til det som kommer videre, sier leder for marked og salg, Tom Steffensen. 

At Glimt går til topps betyr også at supporterklubben J-feltet får 10.000 kroner.

I år er det gaupa som pryder A-lagets hjemmedrakter. Som det eneste ville kattedyret i Norden er gaupa helt unik. Gaupa besitter en rekke egenskaper som også vi i Bodø/Glimt kjenner oss igjen i. Fart, kraft, fokus, presisjon er egenskaper som alle er viktige i fotball. 

Gaupa er et mellomstort kattedyr, men blir liten sammenlignet med andre større ville kattedyr som løve, tiger, leopard og jaguar. Akkurat som Bodø/Glimt som vandrer over store områder fra sin base i Nordland, på jakt etter suksess. Sammen med ulv, jerv, visent og brunbjørn regnes gaupa som én av de fem store i Europa.

Annonse fra Eliteserien: