Glimt mot Kristiansund på hjemmebane 2020.

Bodø/Glimt starter med e-sport

E-sportlaget SKADE forener krefter med Norges beste fotballag, for å satse på FIFA!

Annonse:

I dag, tirsdag 18. august ble det klart at e-sport laget SKADE fra Helgeland etablerer et samarbeid med FK Bodø/Glimt i det som blir en felles satsning på e-sport innen FIFA. Begge parter har som mål å hevde seg i norgestoppen innenfor spillet via eSerien til Eliteserien og de ønsker å gjøre det med spillere fra Nordland.

SKADE har fra før av lag i flere e-sport spill og er rangert helt i europatoppen i spillene de satser på. Målene kommer ikke til å være mindre når det kommer til FIFA. Med årevis av kompetanse innenfor e-sport og dyktige folk i alle roller som kreves, føler SKADE seg trygge på at de kan veilede talentene de nå skal ut og finne.

Daglig leder i FK Bodø/Glimt ser frem til å starte med e-sport.
Daglig leder i FK Bodø/Glimt ser frem til å starte med e-sport.

Rekruttering skal gjøres via flere runder med kvalifiseringer i byer og tettsteder rundt omkring i Nordland. Her vil de aller beste spillerne få mulighet til å spille en finalerunde på Aspmyra stadion, så fremt korona situasjonen tillater det. De to beste spillerne får tilbud om profesjonell kontrakt med laget. Informasjon om kvalifiseringene og oppsett finnes HER.

- Dette blir spennende. Vi ser frem til å se hva slags talenter innenfor FIFA Nordland har å by på, forteller daglig leder i FK Bodø/Glimt, Frode Thomassen. 

- Vi er glade for å kunne samarbeide med Helgelan og SKADE, fortsetter Thomassen. 

Bodø/Glimt er i vinden som aldri før og med ambisjoner om å inspirere i regionen, er e-sport ett naturlig steg videre for klubben. Målet er å være en klubb for fremtiden samt være til stede på arenaer som er relevant og aktuell.

Daglig leder i SKADE, Kim Erik Aanes stemmer i. 

Kim Erik Aanes, salig leder i SKADE.
Kim Erik Aanes, salig leder i SKADE.

-  Dette er en stor mulighet for oss og vi har jobbet ganske lenge nå med å få på plass en avtale som er fordelaktig for begge parter. Vi har ambisjoner som matcher hverandre godt og vi har troen på at talentene vi trenger finnes i vår region. Når vi nå kombinerer kompetansen som finnes i begge klubbene kan jeg ikke se noe annen mulighet en suksess, forteller Kim Erik Aanes.

 

Annonse fra Eliteserien: