Brede Moe etter seieren mot Tromsø: – Variabelt

Det ble tre poeng, men Brede Moe var ikke storfornøyd med kampen mot Tromsø.

Etter en lei skade på slutten av fjoråret stod midtstopperbauta Brede Moe over store deler av høstsesongen for seriemesterne. Søndag kveld var han endelig tilbake på banen i en eliteseriekamp når Glimt tok alle poengene mot Tromsø.

Og det var nettopp poengene Moe var mest fornøyd med etter oppvisningen i "Slaget om Nord-Norge".

– Det er en variabel prestasjon av oss. Resultatet er bra, men prestasjonen er ikke top notch, sier Moe.

– Tromsø er ekle å møte

For selv om Glimt vant komfortabelt 3-0 over den nordnorske rivalen gjorde Tromsø det vanskelig for den regjerende seriemesterenl, da "Gutan" var tilbake på øverste nivå.

– Tromsø er ekle å møte og vi løser det ikke hundre prosent. Vi har absolutt mer å gå på, men jeg skal ikke klage. Det er seriepremiere og vi får en 3-0-seier mot erkerivalen.

Verken Moe eller de andre spillerne vi snakket med etter kampen var særlig fornøyd med prestasjonen mot TIL. Botheim scoret kampens første mål etter drøye åtte minutter før Ulrik Saltnes doblet ledelsen minutter senere.

Sluttresultatet ble fastsatt til 3-0 etter et selvmål fra Tromsø i kampens sluttfase.

– Vi har mer å gå på

– Det må jo være viktig å få en så god start, sånn resultatsmessig, i det minste?

– Absolutt! Vi spiller jo for å være med i år også, så det er viktig å få en god start. Som sagt er Tromsø ekle å møte og kommer til å plukke mange poeng i år. De har mange gode spillere og en tydelig spillestil, skryter Moe, som selv hadde en god kamp mot Tromsø.

Blant annet var han trygg og stødig da han han hindret Kitolano fra å komme helt alene på åpent mål i den første omgangen.

– Vi tar med oss resultatet og må jobbe med prestasjonen. Vi har mer å gå på, og må bare stå på videre, avslutter han.

Det lover med andre ord godt for kampene som kommer. Allerede onsdag møter Bodø/Glimt Kristiansund på bortebane. En stadion Glimt aldri har tapt på.