Brede Moe måtte ut med skade: – Litt usikker

Det ble en kort kamp for midtstopperne til Glimt mot Haugesund.

Annonse:

Både Marius Lode og Brede Moe måtte ut med skade i løpet av kampen mot Haugesund. Førstnevnte gikk ut til pause etter å ha spilt med store smerter hele den første omgangen. Skaden til Lode oppstod etter et sammenstøt med Glimts keeper, Nikita Haikin. 

Lode sendes til videre undersøkelser torsdag kveld. 

Brede Moe stod igjen med pressen etter kampen, skuffet over prestasjonen i kampen og over å ha fått en lei skade. 

– Jeg er litt usikker enda, vi får se i morgen. Jeg kjenner det i leggen min og hadde håpet det skulle gå over etter en prat med fysio, men jeg kjente fort at det var sjanseløst å fortsette, sier Moe. 

Ingen grunn til å slå seg til ro

Brede Moe er i likhet med lagkameratene godt fornøyd med å vinne kampen, men ser at det er mer å gå på prestasjonsmessig. 

Se hele intervjuet med Moe her: 

– Når vi kjenner hvor gode vi kan være og tidvis viser det er det ingen grunn til å slå seg til ro med noe middelmådig. Resultatet skal vi ikke klage på, men prestasjonen er så som så, sier han. 

– Hugo Vetlesen snakker om at dere må ut av komfortsonen. Er du enig med han om det?

– Ja, det er noe vi har snakket om og som vi prøver å pushe hele tiden. Man kan ikke være redd og bekymra og bare spille "safe" hele tiden, for da spiller du ikke så godt du kan. 

Et styrketegn

Til tross for nok en "middelmådig prestasjon", for å sitere Moe, så står Glimt altså med 13 poeng av 15 mulig etter fem kamper i Eliteserien. 

– Det er klart at det er et styrketegn. 

Men til nå i år har laget stort sett vært fornøyd med resultatet og ikke prestasjonen, med fare for å gjennta oss selv. 

– Det er ikke en kjempeprestasjon, men det er sånn det har vært i år. På det beste er vi bra, også handler det bare om å få prestert over lengre tid i kampen. Det er 20-30 min som går bra, så er det noen perioder hvor det er for dårlig. Kampen føles og bli jevnere enn vi har lyst til at den skal bli.

Se høydepunktene fra kampen her:


 

Marius Lode ble erstattet av Marius Høybråten til pause, mens Hugo Vetlesen kom inn tidlig i andre omgang da Brede Moe måtte forlate banen. Ulrik Saltnes dannet stopperpar med Høibråten i kampens siste del. 

Nikita Haikin ble kåret til dagens Glimt-gutt. 

Annonse fra Eliteserien: