Runar Hauge og Jens Petter Hauge.

Brødrene Hauge signert med klubben

Torsdag ble det klart at Jens Petter og Runar Hauge blir i Glimt.

Annonse:

Guttene har signert kontrakter som gjør at de blir i Glimt. Jens Petter Hauge har signert en kontrakt ut 2021, Runar Hauge ut 2022. 

- Jeg er glad for å ha signert, sier Jens Petter Hauge. 

- Målet er å vise klubben at jeg har lyst til å være her, utvikle meg og ta nye steg. Jeg trives også godt her, det er fine folk og vi er en fin gjeng, legger han til. 

Lillebror Runar Hauge stemmer i.

- Jeg er her for å utvikle meg enda mer. Jeg har ikke fått vist alt jeg kan og jeg vil spille mer. Det skal jeg jobbe for. 

Runar Hauge fikk sin første proffkontrakt i 2017, og fikk i forrige sesongen sin Eliteseriedebut under kampen mot Kristiansund. Det ga mersmak. 

- Jeg følte jeg ikke fikk spilt nok med A-laget i fjor, men jeg fikk vist at jeg har lyst til å spille mer og trenerne har fått det med seg. Nå skal jeg gi alt i preseason, så håper jeg at jeg får sjanser, legger Runar til.  

Han blir ferdig med videregående til sommeren. Da er planen å ha fullt fokus på fotballen. 

- Jeg har ikke fått vist alt jeg kan, så jeg er her for å utvikle meg enda mer og få spille mer. Jeg håper at jeg får flere muligheter og det skal jeg jobbe for. Jeg er Bodø-gutt og er stolt av å spille i Glimt. Det skal jeg forhåpentligvis gjøre i mange år, avslutter han.  

Vi gleder oss til å se brødrene Hauge på banen i årene som kommer!

Annonse fra Eliteserien: