Coop og Nordland og Glimt-spillere sitter sammen på tribunen på Aspmyra. Øverst til venstre Lars Arve Jakobsen, Adm.dir Coop Nordland, Cicilie Schjølberg markedsdirektør, Lars Jakob Hegge organisasjonssjef, Håkon Evjen, Amie Sannes og Andrea Karoline Nymo Holmstrøm ved A-lag herrer og kvinner.

Coop Nordland og Bodø/Glimt inngår ny og større partneravtale

Coop Nordland og Bodø/Glimt har forlenget avtalen.

Annonse:

Coop Nordland og Bodø/Glimt har i mange år hatt et godt samarbeid, og nå utvider og forlenger vi partnersamarbeidet. Den nye avtalen er mer omfattende og strekker seg fra 2024-2026.  

– For Coop Nordland er det naturlig å utvide samarbeidet med Bodø/Glimt. Vi har hatt et godt samarbeid over lang tid, og ikke minst et felles verdisyn innenfor en rekke områder, sier administrerende direktør Lars Arve Jakobsen.

– Vi er opptatt av at alle skal ha like muligheter, og vi synes det er givende å kunne bidra til Bodø/Glimts satsning på kvinnefotballen. Gjennom denne partneravtalen legger vi til rette slik at flere kvinner kan satse på lik linje med menn. Sammen med Bodø/Glimt har vi en felles ambisjon om å legge til rette for at fotballjenter også kan satse på en fotballkarriere, sier Jakobsen. 

Søndag spiller damelaget mot Odd og herrelaget mot Lillestrøm. Ønsker du å dra på kamp kan du kjøpe billetter her.

Synlig hos begge

Øverst til venstre Lars Arve Jakobsen, Adm.dir Coop Nordland, Cicilie Schjølberg markedsdirektør, Lars Jakob Hegge organisasjonssjef, Håkon Evjen, Amie Sannes og Andrea Karoline Nymo Holmstrøm ved A-lag herrer og kvinner.
Øverst til venstre Lars Arve Jakobsen, Adm.dir Coop Nordland, Cicilie Schjølberg markedsdirektør, Lars Jakob Hegge organisasjonssjef, Håkon Evjen, Amie Sannes og Andrea Karoline Nymo Holmstrøm ved A-lag herrer og kvinner.

– Fra det ble klart at vi i Glimt også skulle ha en toppsatsing på kvinnefotball, har vi hele tiden jobbet ut fra en ambisjon om at vi skal være én klubb, og ha én drakt. Det vil si, de partnerne som synliggjøres på herrenes kamptøy, også skal gjøre det på kvinnenes. Og de skal betale for det, sier Tom Steffensen, leder marked og salg i Bodø/Glimt. 

– Coop, som alle andre draktpartnere, har vært veldig tydelige på at dette er noe de skal være med på. Coop er helt sentrale i det løftet og den satsingen vi som klubb gjør både for barn, ungdom og seniorspillere på jentesiden, både i egen klubb, i byen og i nord. 

– Stolte

– Coop Nordland er opptatt av å støtte opp om de idrettene som engasjerer befolkningen. Fotball er en folkesport både for liten og stor, og vi er stolte over å kunne være med å bidra til Bodø/Glimts utvikling framover. Fotballen er viktig for innsatsen som legges ned rundt inkludering av barn og unge. I Coop Nordland heier vi på alle, og vi ønsker å fortsette å være en viktig støttespiller for fotballsatsingen i vårt markedsområde, sier Jakobsen. 

– Coop Nordland er stolte over å kunne utvide samarbeidet og er fornøyd med å pryde strømpene til Bodø/Glimt i årets sesong.

 

Ny podkast! Hør og se 4-3-3: Direkte! før vi møter både Odd og Lillestrøm i helga. 

Annonse fra Eliteserien: