- Det blir en tøff kamp

I morgen gjester TUIL Aspmyra, og Erlend Dahl Reitan er klar til å krige til seg tre nye poeng i jakten på opprykk.

De siste kampene har Glimt-supporterne virkelig fått sett hva Erlend Dahl Reitan har å by på. Trønderen vartet opp med en vakker målgivende mot Start da Kristian Fardal Opseth sendte Glimt opp i en 2-1 ledelse. Jonas Ueland Kolstad tok seg en prat med den hardtarbeidende unggutten etter dagens trening. 

Trives i Bodø

Erlend Dahl Reitan har bodd i Bodø i underkant av to måneder, men har allerede funnet seg til rette.

- Det er en fin by og mye bra folk, det er ingenting å klage på så langt, sier den unge høyrebacken. 

Han forteller videre om hvorfor han valgte å gå på lån til Glimt.

- Jeg kom til Bodø/Glimt fordi jeg håpet å få mer spilletid her enn det jeg fikk i Rosenborg. For min egen del så føler jeg at det har gått relativt bra. Jeg føler jeg har kommet godt inn i laget, og jeg er ganske fornøyd. 

Se hele intervjuet med Erlend Dahl Reitan nederst i saken.

- Viktig at vi er hundre prosent på mot TUIL

Dahl Reitan fikk sin første målgivende mot Start da han fant Kristian Fardal Opseth i boksen. Han håper å bidra med flere målpoeng i de resterende kampene.

- Det er viktig for meg å få vist frem at jeg kan bidra med scoringer og målgivende pasninger. Forhåpentligvis kan jeg bidra allerede i morgen med flere målpoeng, sier trønderen.

TUIL tar turen sørover til Bodø for å møte et heltent Glimt-lag som jakter opprykk. Dahl Reitan er klar over at det kan bli en tøff kamp.

- Det blir en tøff kamp, Tromsdalen er gode offensivt og er kapabel til å straffe oss om vi ikke er påskrudd. Det blir derfor viktig at vi er hundre prosent på og da skal vi ta tre poeng mot TUIL, avslutter høyrebacken med. 


Annonse fra Eliteserien: