- Det er helt enormt

Siste hjemmekamp for sesongen er gjennomført, og neste seriekamp på Aspmyra spilles i Eliteserien. For Jens Petter Hauge ble det en helt spesiell kamp.

Annonse:

Jens Petter Hauge har klart å overbevise både trenere og supportere om at han fortjener sin plass i spillerstallen. Les videre for å høre hva en av de tre målscorerne av gårsdagens match hadde å si om kampen, været og det litt spesielle spillerbyttet.

Brøytet vei

Bodø stilte i går med til tider dårlig sikt, variabelt værforhold og tett hagl, Likevel var det én som viste akkurat hva han og resten av laget måtte gjøre for å vippe poengene i sitt favør. Jens Petter Hauge, som startet kampen på venstrekanten, var svært fornøyd med lagets innsats og innrømmer at spillerne hadde en klar plan før de entret kunstgressmatta. 

- Jeg føler vi gjør det vi har blitt enige om og at vi gjør det profesjonelt, da ender det opp med å se pent ut. Selv med litt snø og hagl klarer vi å spille fotball, og det er gøy, sa angrepsspilleren til GLIMT-TV etter kampen, og fortsatte:   

- Det var utrolig morsomt å spille fotball i dag, det var mye rom igjennom kampen, og når vi da også har ballen såpass mye og spiller fin fotball langs bakken er det en kamp som passer meg veldig bra.

Se hele intervjuet med Jens Petter Hauge nederst i saken. 

Brødrebyttet

Søndagens kamp på Aspmyra endte hele 6-0, og med hele fem spillere født i 1998 eller senere på banen, så det ut til at Glimt-laget hadde god kontroll over gjestene fra Åsane.  

Etter drøye 66 minutter på klokka skjedde det et spillerbytte som sent vil glemmes av familien Hauge. Storebror Jens Petter ble byttet ut med 16 år gamle lillebror Runar Hauge som da fikk sitt første innhopp for A-laget til Bodø/Glimt. I tillegg til Runar og Jens Petter, fikk også Håkon Evjen, William Arne Hanssen og Fredrik André Bjørkan ta del i årets siste hjemmekamp i serien - alle under 20 år.

- Det var morsomt, og det er bra at han blir lagt merke til og at han får belønning for at han har stått på. Han har hatt en fin sesong. Vi unge er alle i samme situasjon, så vi lærer mye av hverandre, fortalte storebror Hauge etter kampen. 

Eliteserien neste

Neste hjemmekamp spilles i Eliteserien i 2018 og Aspmyra stadion venter igjen de store lagene på hjemmebane. Hauge legger ikke skjul på at det har vært målet i år.

- Det er helt enormt. Dette har vært et år hvor vi skulle reise oss og komme tilbake til der vi har vært.  Nå er det bare å vente og glede seg til neste år, avslutter Hauge før han tar turen inn i garderoben for sesongens siste seiersrop i hjemmegarderoben. 

Se hele intervjuet med Jens Petter Hauge under. 


Annonse fra Eliteserien: