Dette sier Kjetil Knutsen og Patrick Berg før Ajax-kampen

Kjetil Knutsen og Patrick Berg møtte pressen dagen før Ajax.

Annonse:

Torsdag kveld skal det avgjøres hvem som går videre til 8. delsfinalen i Conference League av Bodø/Glimt og Ajax. 

I Amsterdam var det lenge Glimt som hadde initiativet, men to scoringer på overtid sørget for at det er helt likt før kampen på Aspmyra stadion klokken 18:45 torsdag. 

Trener Kjetil Knutsen ser fram mot en tøff kamp mot Ajax.

– De er et lag med en tydelig spillestil og mange gode fotballspillere. Det er et offensivt lag med et offensivt uttrykk, så jeg tror ikke det blir de store forskjellene fra Amsterdam. Kanskje vil de være litt mer forsiktige og satse på kontringer, sa Knutsen på pressekonferansen onsdag. 

Vil du ha enda mer Glimt-stoff før kampen? Sjekk ut siste episode av podkasten vår 4-3-3:

 

– Mest gledelig

Patrick Berg var også til stede på pressekonferansen sammen med Knutsen. Han fortalte pressen at Glimt ikke leverte på toppnivå i bortekampen. 

– Følelsen var at vi leverte en OK prestasjon. Jeg følte ikke at vi var på noe maksnivå eller i nærheten av det. Vi var det i enkelte glimt under kampen, men ikke kampen sett under ett. Det som var mest gledelig var at vi kunne ligge lavt og forsvare oss, og var trygg i det, sier Berg. 

Kjetil Knutsen mener det er viktig å fokusere på seg selv før kampen. 

– Når det gjelder Bodø/Glimt er det alltid detaljer i spillet vi ønsker å utvikle. 

Se hele Glimts pressekonferanse nedenfor:

Gleder seg til å møte fansen

På pressekonferansen på Aspmyra var det én nederlandsk journalist til stede. Han fikk Kjetil Knutsen til å dra på smilebåndet da han ble konfrontert med at Glimt er favoritter. 

– Er vi favoritter nå? Takk skal du ha, sa Knutsen til latter fra hele salen. 

– For meg er det den samme situasjonen som før forrige kamp, det er 50/50, men jeg tenker at vi er fornøyd med at vi skal spille hjemme. Det er en god start for oss. 

Aspmyra stadion er utsolgt til kampen. Det gleder Patrick Berg. 

– Jeg håper virkelig supporterne gleder seg til kamp, for det gjør vi. Nå har det gått noen måneder siden vi spilte på Aspmyra, og det ser vi virkelig fram til. Det å løpe ut allerede til oppvarmingen og merke støtten, det gjør veldig mye for oss spillerne. Jeg har veldig tro på at vi sammen skal skape en fantastisk opplevelse i morgen, sa midtbanespilleren.   

_DSC2157.JPG
Patrick Berg er forberedt på en tøff kamp. Foto: Rune Larsen

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: