Elias Kristoffersen Hauge.

Elias Kristoffersen Hagen signert for Glimt

Den unge indreløperen fra Grorud er klar for klubben.

Annonse:

Torsdag 11. juni ble det klart at Elias Kristoffersen Hagen har signert for klubben. Han starter i klubben 31. august og har en kontrakt som løper ut 2023. 

- Det føles veldig bra. Det er morsomt, og nytt for meg, at fjorårets nest beste klubb er interessert i meg. Når sjansen bød seg, så var det en mulighet jeg ikke kunne takke nei til, forteller Kristoffersen Hagen. 

Han kommer fra Grorud, og har spilt der siden 2018. Før det var han i Lillestrøm. Han har spilt landslagskamper for G18- og G19-landslaget, og var i fjor med G19-landslagets tropp i EM. 

- Jeg spiller sentral midtbane eller inderløper. Jeg er best offensivt og er glad i ballen. Jeg liker måten Glimt spiller på, og gleder meg til å bli en del av laget, forteller 20-åringen. 

- Jeg vil spille så mye som mulig, men jeg må først bli kjent med spillerne og spillerstilen. Jeg håper jeg kan bidra med godt spill og noen målpoeng. Det er alltid et mål for meg å få noen assist eller scoringer. Det blir kanskje mest assist, men en scoring i ny og ne er også gøy, fortsetter han. 

Vi ønsker Elias Kristoffersen Hagen velkommen til klubben! 

Annonse fra Eliteserien: