Eliteserien Fantasy 24 er lansert

I dag slippes sesongens utgave av Eliteserien Fantasy. Nøyaktig 20 dager før seriestart, og denne sesongen er det fantastiske premier du kan vinne.

Annonse:

Er du klar for en ny sesong - eller har du ikke spilt før, men vil prøve - klikk deg inn på fantasy.eliteserien.no eller fantasy.tv2.no og sett opp ditt lag. 

Du kan også følge Eliteseriens offisielle Fantasy-konto på Twitter/X her for å få med deg nyttig info knyttet til spillet. 

Nytt for året er at Norsk Toppfotball har et samarbeid med to av de fremste Eliteserien Fantasy-spillerne i landet, Amin Askar og Dagfinn Thon. De kommer til å lage ukentlige episoder hvor de kommer med sine beste tips til hvordan man kan slå naboer, kolleger og venner.

Her følger du Askar og Thon enklest:

Gleder seg enormt

Askar og Thon gleder seg enormt til å komme i gang med Fantasy-sesongen!

- Jeg har alltid spilt Eliteserien Fantasy, også da jeg var aktiv spiller i Eliteserien. Fantasy var en snakkis i garderoben, og det var viktig å slå de andre på og rundt laget. Jeg gleder meg enormt til å dyrke lidenskapen min for Eliteserien og Eliteserien fantasy i podkasten vår denne sesongen. Når spillet er lansert vil ventetiden til seriestart føles så mye kortere. Målet mitt i år er å slå min podkast-makker! Jeg sikter meg også inn på å komme topp hundre til slutt, sier Amin Askar.

-  Akkurat nå gleder jeg meg aller mest til å lage episoder før seriestart. Her skal vi hjelpe lytterne av podkasten slik at de får en skikkelig god start på sesongen. Jeg satser på å kjempe helt oppe i toppen. Jeg kan avsløre så mye som at jeg kommer til å ha en del Brann- og Molde-spillere i laget mitt fra runde én fortsetter Askar.

Fantastiske premier denne sesongen

I år byr vi på enda mer imponerende premier enn noen gang tidligere. Drømmer du om en tur til EM for to? Eller kanskje en toppmodell TV fra Samsung?

Det er uten tvil den beste premiebunken vi noensinne har hatt i Fantasy-sesongen, så ikke nøl med å registrere deg og sette opp ditt lag. Det er nå du har sjansen til å vinne stort!

Annonse fra Eliteserien: