Erlend Dahl Reitan og sportslig leder Aasmund Bjørkan er fornøyde med signeringen.

Erlend Dahl Reitan signert

Tilbake på lån til Bodø/Glimt.

Annonse:

Erlend Dahl Reitan har signert en kontrakt om å være på lån hos Bodø/Glimt fra Rosenborg ut året 2019. Onsdag var han på medisinsk testing, og fikk grønt signal.

- Det føles veldig godt å få kontrakten på plass. Det har vært mange som har spurt og lurt, så det er godt at det blir offisielt og at jeg kan fokusere 100% på fotballen, forteller Dahl Reitan. 

21-åringen har spilt i Rosenborg siden han var 14 år. Han var på utlån hos Bodø/Glimt i 2017, og likte tiden sin med klubben.

- Jeg trivdes veldig godt her. Helt siden jeg hørte om interessen i sommer, så har jeg tenkt at hvis jeg skulle lånes ut igjen så ville jeg til Bodø/Glimt. Det var ikke aktuelt for meg å gå til noen andre, fortsetter han.

Nå gleder han seg til å komme i gang med trening og bli en del av gjengen.

- Først og fremst liker jeg det sosiale i klubben! At man har det bra er det viktigste. Så er det en tydelig spillestil og tydelige trenere som vet hvordan de vil ha det. Det setter jeg pris på, sier han.

Dahl Reitan flytter til Bodø sammen med kjæresten.

- Det blir bra for hverdagslivet, avslutter han. 

Sportslig leder Aasmund Bjørkan er også fornøyd med signeringen.

- Vi er kjempeglade. Erlend har vært her tidligere og vi vet hva han står for. Vi vet han passer godt inn hos oss. Vi håper, og tror, vi kan hjelpe han til å ta enda ett steg. En god, spennende, offensiv høyreback som passer veldig godt inn i måten vi spiller på. Så vi er kjempeglade for at Erlend har hatt lyst til å komme til oss å spille, sier Bjørkan. 

- Han er en spiller vi trenger. Han er ung og ambisiøs. Han er en offensiv type, en som kommer til å bidra mye både på og utenfor banen hos oss, avslutter han. 

Vi ønsker Erlend velkommen til(bake) oss! 

Annonse fra Eliteserien: