Bodø/Glimt mot Odd på Aspmyra i 2018.

- Følte vi var bedre enn Odd

Les og hør hva Martin Bjørnbak og Fredrik André Bjørkan hadde å si etter kampen mot Odd.

Annonse:

Martin Bjørnbak forteller at han synes det ble en tett og jevn kamp, men at han følte Glimt var hakket bedre enn Odd.  

- Det holdt ikke inn til tre poeng. Det ble uavgjort, og nå er det er litt for mange uavgjort, sa han etter kamp. 

Kristian Fardal Opseth satt ballen i mål etter 21 minutter. Layoni dro seg ned på kanten og la inn en lav ball mot Opseth som befant seg noen meter fra mål. Opseth satt deretter ballen kontant i målet. Etter 25 minutter ble det kontring, da Espen Ruud plasserteballen i mål på frispark. Bjørnbak synes kampen til tider var slitsom.

- Det var mange dødballer, mye frispark og mye stopp i spillet, så vi kom aldri inn i flyten. Vi slet med å komme ut av det Odds høye press til tider, og fikk ikke den første, andre og tredje pasningen til å sitte. Men hadde vi gjort det, så hadde det vært et hav å rom å kontre i for oss, men det gikk ikke, forteller kapteinen.

Hvorfor var kampen i dag vanskelig?

- Odd er flinke, de roer ned når de føler de trenger det og de konstruerer mye frispark og får mye dødballer og er flinke i den delen av spillet. De kom nok hit for å få med seg poeng, og det gjorde de. 

Det ble ett poeng med videre for Bodø/Glimt, men det er ikke Bjørnbak helt fornøyd med.  

- På hjemmebane føler jeg vi bør slå et lag som Odd. Når man er hjemme, så burde man helst hatt tre poeng, og det er synd vi ikke klarer det. 

Om en uke er det slaget om Nord-Norge, når Glimt reiser nordover for å møte Tromsø til kamp. Det er i følge Bjørnbak en kamp som går av seg selv, og hvor motivasjonen kommer uansett.

- Vi tenger ikke så mye motivasjon eller peptalk før kampen. Motivasjonen kommer av seg selv med en gang du stiller det i spillergangen på Alfheim. Vi gleder oss til kamp, avslutter kapteinen.

Hva hadde Fredrik André Bjørkan å si etter kampen? Se her:


Annonse fra Eliteserien: