Forlenger kontrakten

Bodø/Glimt forlenger kontrakten til William Arne Hanssen til ut 2019, og i 2018 lånes han ut til Alta IF.

Annonse:

Onsdag ble det klart at 19-åringen i 2018 skal spille i 2. divisjon sammen med Alta IF. Sportslig leder Aasmund Bjørkan sier Hansen er en spiller Bodø/Glimt har tro på og det er derfor kontrakten er forlenget med ett år. Bjørkan har tro på at oppholdet i Alta kommer til å bli bra for utviklingen til Hansen. 

- Ønske vårt er at han skal ta nye steg. Det er vanskelig å ta det siste steget hvis du ikke får spilt kamper. Det er viktige for oss og William Arne at han får spilt kamper på et godt nivå. 

Bjørkan var trener i Alta IF fra 2009-sesongen, og kjenner klubben veldig godt. I dag er det Bård Flovik som er trener. Han tok trenerjobben etter flere år som trener i Tromsø IL.

- Alta er et miljø jeg kjenner godt. Det er et voksent miljø med en flink trener som kommer rett fra Eliteserien. Det vil være et godt utviklingsmiljø for William Arne, slik som det var for Mathias Normann som var på utlån til Alta, sier Bjørkan. 

For trenerteamet er målet med oppholdet at Hanssen skal komme tilbake til klubben som en spiller som er enda bedre rustet til å ta opp kampen om å være en spiller for  førsteelleveren i Bodø/Glimt.  

- Vi tror oppholdet i Alta er det beste for William Arne, avslutter Bjørkan. 

Annonse fra Eliteserien: