Fanzone før åpning.

Sjekk stemningen på Aspmyras aller første Fanzone

Barn og voksne koste seg med aktiviteter, musikk og besøk av spillerene.

90 minutter før kampstart kunne du finne Fanzone foran stadion. Her kunne barn delta på ulike aktiviteter og konkurranser, og ikke minst møte alle Glimt-spillerene som tok en tur innom før kamp. Aktivitetene bestod blant annet av fotball, ballskyting på blink og fartsmåling av skudd. Flere bål, og mye kakao, holdt foreldrene varme og fornøyde, mens barna løp rundt.

- Trond Olsen er favoritten min 

Dagen ble det kanskje ekstra spesiel for Thorstein Bjerke Nordvik som, sammen med sin lillesøster, mottok hver sin spillerdrakt fra Trond Olsen selv.

- Det var morsomt å være i Fanzone i dag, i hvert fall da Trond Olsen gav meg en drakt med nummeret hans på. Også har jeg fått spille litt fotball også, det vil jeg gjøre igjen, sier han. 

Før avspark mot Lillestrøm var de to guttene Adrian og Lukas noen av de svært aktive i konkurranser og drikking av kakao.

- Vi er her for å det artig! Så skal vi på fotballkamp, fordi Bodø/Glimt er verdens beste lag!, sa guttene.

Arrangert av ungdommer

Frivillige er også viktig for Bodø/Glimt, og med intet unntak trengs de under tiden før kamp. Fanzone arrangeres av Event Nord, sammen med Bodø/Glimts ungdomsteam.

- Det er viktig for Glimt å ha frivillige generelt, og da stiller man selvfølgelig opp når det trengs. Med dette som er et såpass nytt konsept for Glimt, er det spennende å se hva som foregår. Forhåpentligvis blir det finere vær neste gang slik at flere bruker muligheten for å komme, sier Isabell Iversen, én i ungdomsteamet.

Se bildeserie fra Fanzone her:

Annonse fra Eliteserien: