Gaute Helstrup blir en del av trenerteamet i Bodø/Glimt

Gaute Helstrup har signert en 4-årskontrakt med de helgule.

Annonse:

Gaute Helstrup (47) kommer fra jobben som hovedtrener for Tromsø.

– Jeg har hatt flere fine år i TIL, samtidig kjenner jeg at jeg har lyst til å gjøre noe nytt. Miljøet i Glimt er spennende og de har vært med å heve lista for norsk klubbfotball, forteller Gaute Helstrup til Glimt.no.

Klubben vil gjennom Gaute Helstrup få en erfaren og svært dyktig trener med på laget, noe som vil styrke oss i vårt videre arbeid med å utvikle og bygge klubben.

– Vi er svært glad for å kunne melde at Helstrup vil komme til klubben og styrke trenerapparatet på vei inn i 2024. Klubben er i stadig utvikling og har hatt et ønske om å bringe inn ytterligere en trenerkapasitet som kan bidra til at klubben tar nye positive steg, sier daglig leder Frode Thomassen.

NTB_RPCbc09AKMA.jpg

Gaute Helstrup (47) vil inngå i et trenerteam som vil bli ledet av hovedtrener Kjetil Knutsen, og som ellers vil bestå av Aasmund Bjørkan, Jonas Kolstad, Eirik Kolstad og Ørjan Nygård.

– Jeg gleder meg til å jobbe med Kjetil Knutsen og resten trenerteamet i Glimt som består av dyktige mennesker, sier Helstrup på telefon fra Tromsø.

Helstrup har også tidligere vært trener i Tromsdalen og HamKam.

Vi er veldig godt fornøyd med å ha fått på plass en person med så sterke fotballfaglige kvaliteter som Gaute, med en solid erfaringsbase, og som gjennom sin trenergjerning har vist kraft og evne til å skape gode utviklingsmiljøer. Vi gleder oss stort til å få Gaute på laget, og  det vi skal skape sammen i 2024 og kommende år, sier daglig leder Frode Thomassen.

Avtalen mellom Gaute Helstrup og FK Bodø/Glimt er på 4 år.

Klubben vil holde en pressekonferanse på Aspmyra onsdag 3.januar klokken 14:00 hvor Gaute Helstrup, Frode Thomassen (daglig leder) og Håvard Sakariassen (sportslig leder) vil være tilstede. Alle spørsmål tilknyttet denne signeringen vil bli besvart på pressekonferansen.
Pressekonferansen vil bli strømmet, link kommer.

Annonse fra Eliteserien: