GJENÅPNINGSKAMPEN 2021

Klokka er 16 og Norge åpner endelig opp etter 18 måneder med korona-restriksjoner! Støtt guttene våre og kjøp billetter til det som kanskje blir årets feteste kamp mot Vålerenga søndag kl. 20:00.

Annonse:

Vi kan love god stemning og gåsehud-effekt på søndagens kamp! Det blir fyrverkeri-show, Putte kommer på besøk og værmeldingen viser 13 varme. I tillegg vil Patrick og Putte dele ut signerte drakter og Glimt-effekter til noen heldige i publikum. 

Som en takk til alle som kommer på Aspmyra på søndag, vil alle få muligheten til å sikre seg sesongkort ut året til en rabattert pris. Disse sesongkortene inkluderer de to siste hjemmekampene i gruppespillet i UEFA Europa Conference League, i tillegg til alle hjemmekampene i Eliteserien. Promokoden vil dukke opp på storskjermen i pausen og prisen til de som er på stadion er 1400 kroner. Sesongkortene vil kun være tilgjengelig på SNN-tribunen. 

Om du er på stadion er det DENNE linken du skal bruke! 

De resterende sesongkortene vil bli tilgjengelig mandag kl. 12. Dette gjelder altså de som ikke er på kampen. Prisen for disse er 1600 kroner. Ordinærprisen er 1700 kroner. Også disse vil kun være tilgjengelig på SNN-tribunen. 

Les mer om søndagens kamp HER

Kjøp billetter til Glimt-Vålerenga her

 

Annonse fra Eliteserien: