Bildet viser J-feltets TIFO fra etter kampen mellom Glimt Kvinner og  Hønefoss. "6 av 6 FULL POTT"

Glimt Kvinner holder toppen av tabellen

Glimt Kvinner gikk seirende av banen mot KIL/Hemne. Til helgen er det TIL 2020 som ønskes velkommen til Aspmyra.

Annonse:

Bodø/Glimt Kvinner gikk nok en gang seirende av banen søndag 5. mai, og befester sin posisjon på toppen av tabellen. 2–0-seieren mot KIL/Hemne var Glimt Kvinners sjette strake seier denne sesongen. Det var Sara Berg som åpnet ballet i første omgang, før Anna Johansen tok de helgule til en 2-0 ledelse inn til pause.

Cato Hansen. Foto Vilde Hiller Rasmussen
Cato Hansen. Foto Vilde Hiller Rasmussen

Trener Cato Hansen er strålende fornøyd med nok en god prestasjon.

– Jeg er imponert over spillerne sin tilstedeværelse med tanke på at det ble en lang reise fra Bodø dagen før. De viste at de var påskrudd og at de hadde forberedt seg godt før kampen. Jeg synes alle gjennomførte en god kamp, samtidig fikk vi sett noen gode individuelle prestasjoner, forteller trener Cato Hansen dagen etter kamp.

Slaget om Nord-Norge

Førstkommende søndag 12. mai er det Tromsø IL 2020 som står for tur. Det har lenge sett ut til at herrenes kamp mot KBK skulle spilles samtidig som Glimt Kvinner sin kamp på søndag, men i dag fikk vi bekreftet at kampen til damene flyttes til 11:30 søndag formiddag.

– Det blir nok en jevn og spennende kamp. At kampen ble flyttet er en stor fordel for oss. Det gir oss mulighet for fine rammer rundt kampen, og vi håper folk tar seg tid til å stille opp. Kvinnekampen vil jo være den perfekte oppvarmingen til bortekampen til herrene senere på dagen.

Cato legger ikke skjul på at de har ei stor utfordring i vente.

– TIL 2020 imponerte mot Haugesund nå i helgen. Det er et godt lag vi skal møte, men det blir ei fin utfordring for oss, og vi blir nødt til å bruke dagene i forveien til å forbedrede oss godt, avslutter han.

Billetter til Bodø/Glimt Kvinner - TIL 2020 finner du HER

Husk at alle barn mellom 0 og 16 slipper inn gratis, det samme gjelder russen. Russen slipper gratis inn på disse kampene i mai.

Annonse fra Eliteserien: