Bildet viser Kasper Høgh under kampen mot Viking april 2024.

Glimt lanserer "Årets Action Now-bedrift"

Se løftene til utvalgte partnere i saken.

Annonse:

Gjennom Action Now har Glimt siden 2019 arbeidet for å fremme positiv samfunnsutvikling gjennom konkrete tiltak. Gjennom Action Now-løftene har Bodø/Glimt stolt tatt initiativ til å løfte frem partnere som aktivt utfører handlinger som skaper stolthet.

I år har Glimt oppfordret alle samarbeidspartnere til å gi sitt Action Now-løfte for 2024 - det kan være alt fra små til store handlinger, internt eller eksternt, så lenge det representerer en positiv endring som ikke allerede er planlagt.

Se noen av årets Action Now-løfter under:

Konkurransen er en mulighet for våre partnere til å vise frem sitt engasjement og handlinger som bidrar til en bedre fremtid. Vi oppfordrer alle våre partnere til å gi sitt Action Now-løfte for 2024 - det kan være alt fra små til store handlinger, internt eller eksternt, så lenge det representerer en positiv endring som ikke allerede er planlagt utført.

– Dette initiativet reflekterer vårt engasjement for å skape en dypere forbindelse mellom idretten og næringslivet, med fokus på handlinger som skaper stolthet, samfunnsansvar og positiv endring, sier Benedicte Halvorsen, leder for organisasjons- og forretningsutvikling i FK Bodø/Glimt. 

Mot slutten av året kan én av Glimt-partnerne smykke seg med tittelen «årets Action Now-bedrift» for 2024, basert på løftene de har gitt og gjennomføringen av løftene. 

– Vi gleder oss veldig til å se hva partnerne våre får til gjennom sine løfter. Det blir gøy å følge med på, avslutter Halvorsen. 

Annonse fra Eliteserien: