Glimt-shopen gir overskudd til Bodøregnbuen

Annonse:

I starten av juni lanserte Glimt-shopen Skjærp Dæ-skjorten som allerede har blitt godt mottatt av supporterne. Glimt-shopen har valgt å donere overskuddet fra salget til Bodøregnbuen.

Bodøregnbuen er en frivillig organisasjon med formål å skape et inkluderende og trygt miljø for alle i Bodø. Siden regnbuedagenes oppstart 7. juni har de blant annet arrangert forestillinger, workshop og ulike kurs, i tillegg skal de være til stede under Hjertebankfestivalen. 

Som en takk til Bodøregnbuen og jobben de gjør, har Glimt-shopen valgt at hele overskuddet fra T-skjortene skal gå til nettop dem.

– De gjør en fantastisk jobb for mangfoldet i Bodø, og det har vi lyst til å heie litt ekstra på! Derfor bestemte vil vi gi dem alt overskuddet fra salget av T-skjortene. Om våre supportere kan være med å fremme mangfold, er det ingenting som er bedre enn det, forteller leder for Glimt-shopen, Cathrine Jacobsen.

Kjøp T-skjorten HER

15. juni arrangerer Bodøregnbuen årets parade i Bodø. Arrangementet er åpent og gratis for alle, og Glimt + J-Feltet er påmeldt.. Sammen med J-feltet har vi invitert alle medlemmer av supporterklubben, ansatte i klubben, samt spillere og trenere i alle avdelinger. Vi gleder oss!

Annonse fra Eliteserien: