DSC02453

Glimtvis med tabellplassering i Nasjonal turnering

Glimtvis med 3. plass i B-sluttspillet i Nasjonal turnering.

Annonse:

Det var noen slitne kropper vi møtte til frokost onsdag morgen, men med både mat og kaffe i kroppen var det et motivert Glimtvis som vendte snuten mot Nadderud for dag to av Nasjonal Turnering. 

Kapteinen med to viktige scoringer

I den siste kampen i gruppespillet, var det Start som stod for tur. Det ble en jevn kamp, men Glimtvis tar seieren med to solide scoringer fra Jonny Lyngmo Holmen, som er én av to kapteiner på laget. 

b24b8409-bd8f-409c-ad9a-be669a413af7.jpeg
Kaptein Jonny Lyngmo Holmen. Foto: VIlde Rasmussen/glimt.no

– Vi spiller en jevn og god kamp mot Start. Etter en takling får vi et frispark som jeg får ansvaret for å ta. Jeg så tidlig at muren deres var dårlig plassert, så da var det bare å smelle ballen rett i mål, sier en fornøyd kaptein. 

Selv med slitne kropper etter en lang tirsdag, klarte Glimtvis å ta seg til semifinalen i sluttspill B. I kampen om finaleplassen møtte de helgule Ranheim. Motstanderen ble for tøff, og kampen endte med tap.

I kampen om 3. plassen møtte Glimtvis Fredrikstad. Kampen endte med en knepen 1-0 seier, og Glimtvis tar 3. plassen i B-sluttspillet. 

Kapteinen legger ikke skjul på at de har hatt noen vellykkede dager på Nadderud.

– Turene med Glimtvis er alltid helt fantastisk å være med på. Jeg er veldig imponert over gruppa og hvor bra vi funker sammen både sportslig og sosialt. Vi har tatt enormt store steg de siste årene, og kurven peker rett til himmelen, avslutter Holmen.

Ikke over enda

Nasjonal turnering er over, men reisen hjem til Bodø begynner ikke før på torsdag. De fleste lagene dro hjem etter ei overnatting, men Glimtvis sjekker inn på et nytt hotell for å bli en dag ekstra. Før hjemreisen til Bodø går turen innom Tusenfryd.

Glimtvis har brukt utallige timer for å spare penger på å kunne være sosiale sammen. Spesielt salget av gatemagasinet 4-4-3, har hjulpet på lagkassen.

Aktivitetsleder, Cato Moan, er stolt over gruppa.

– Hele gruppa har stått på med vasking av seter og kiosksalg på Aspmyra. I tillegg har de tilbragt mange timer på City Nord hvor de har solgt gatemagasinet 4-4-3. En dag med noe sosialt utenom fotball har de virkelig fortjent, så vi gleder oss veldig til å avslutte turen med en dag på Tusenfryd, sier Moan.

01eac60d-5a52-44c4-8aba-86ae969b233d.jpeg
En fornøyd gjeng med 3. plass i B-sluttspillet. Foto: Vilde Hiller Rasmussen/glimt.no

Også Moan er fornøyd med årets deltakelse i Nasjonal Turnering og i god Glimt-ånd har han vært klar på at det ikke er resultater som gjelder, men de gode prestasjonene. 

– Vi er veldig fornøyde med å komme så langt i turneringen. Når det skal sies setter jeg større pris på de sterke verdiene vi har i laget. Jeg er veldig stolt over hvordan gruppa presterer i fotballen, men ikke minst hvordan de presterer utenom fotballen, det er det som betyr noe til syvende og sist, avslutter en rørt Moan. 

Se stor bildeserie fra dag 2 på Nasjonal Turnering: 

Annonse fra Eliteserien: