Håkon Evjen.

Håkon Evjen går til AZ Alkmaar

Bodø/Glimt og AZ Alkmaar er enige om overgang for Evjen.

Annonse:

Den 1. januar 2020 forlater Håkon Evjen Bodø/Glimt og fortsetter sin karriere i den nederlandske klubben AZ Alkmaar. Der har han signert en kontrakt på 4,5 år. 

Evjen har vært i Bodø/Glimt siden sommeren 2016, og signerte sin første proffkontrakt med klubben i 2017. Siden den gang har han spilt seg til fast plass på startelleveren til Bodø/Glimt, og så langt har han scoret 10 mål i år. 

- Akkurat nå føles det bra ut og jeg er glad. Jeg tror dette kan bli veldig spennende, sier en fornøyd Håkon Evjen fra Nederland. 

- AZ Alkmaar har tatt meg godt i mot. Det er en profesjonell klubb som tar vare på unge spillere. De har gode fasiliteter, og en klubb som er blant de topp fire i nederlandsk divisjon. Jeg trives godt i Bodø/Glimt, men dette er en fint steg for meg å ta, fortsetter Evjen. 

Han ser frem til å flytte til utlandet for første gang. 

- Det tror jeg blir veldig artig. Jeg må vel prøve meg å lære meg nederlansk, sier Evjen. 

Han flytter dog ikke enda. Evjen blir i Bodø/Glimt ut sesongen. 

- Selv om det nå er bestemt at jeg skal bytte klubb i januar, betyr det ikke at jeg mister fokus for den jobben jeg skal gjøre i Bodø/Glimt. Jeg skal fortsette å gi alt for Glimt og kommer til å fokusere på Eliteserien og det vi i klubben skal gjøre ut resten av sesongen, avslutter Evjen.

190917EP33169
Signert: Håkon Evjen har signert for AZ Alkmaar. Foto: Ed van de Pol

 

Annonse fra Eliteserien: