Hele trenerteamet fortsetter

Etter en forrykende sesong i 2020, kan vi nå bekrefte at hele trenerteamet blir med videre.

Annonse:

Kjetil Knutsen og hans team har levert til gull i 2020. Bokstavelig talt. Og før det sportslige apparatet tar helt juleferie, har de en aldri så liten gladnyhet å dele med deg. De blir med Bodø/Glimt videre. 

Både Kjetil Knutsen og Morten Kalvenes har forlenget sine avtaler til å strekke seg til sommeren 2022. 

– Jeg er stolt over hva vi har fått til og derfor ble det helt naturlig å forlenge min avtale med Glimt, sier Knutsen til glimt.no. 

trioen
Bodø/Glimts trenertrio har alle forlenget sine avtaler med Glimt. Foto: Kent Even Grundstad

Kjetil Knutsen kom til Bodø/Glimt foran 2017-sesongen og fikk med seg Kalvenes etter 2018-sesongen. Jonas Ueland Kolstad har vært en del av laget lenge. Dermed kjenner trenerteamet hverandre godt og Knutsen gleder seg over at klubben er enige med resten av gjengen også. 

– Det er avgjørende, naturligvis. Vi er ett team og jobber utrolig bra sammen, sier Knutsen, som i tillegg til trenerteamet også drar frem resten av klubben. 

Aasmund Bjørkan ser også ut til å forlenge sin avtale med Bodø/Glimt. Foto: Kent Even Grundstad
Aasmund Bjørkan ser også ut til å forlenge sin avtale med Bodø/Glimt. Foto: Kent Even Grundstad

– Vi er flere som har dratt i samme retning i flere år. Blant annet er vi veldig fornøyd med de fysiske apparatet, men det er mange som står bak og har bidratt til suksessen. Det er bra at vi har såpass med kontinuitet i teamet vårt, sier han. 

I tillegg har også klubben blitt enige om å forlenge avtalen med Glimts keepertrener, Jonas Ueland Kolstad. Bodøværingen fortsetter arbeidet med Glimts sisteskanser i tre nye år. 

– Jonas har gjort en viktig jobb for oss i flere år. Mange ser på Jonas som en keepertrener, men han er mye mer enn det for oss. Han er en viktig del av trenerteamet! skryter Knutsen til slutt. 

Daglig leder i Bodø/Glimt, Frode Thomassen er naturligvis svært glad for å få på plass denne godnyheten like før julen ringes inn. 

– Vi er veldig glad for at vi nå går sammen inn i en ny spennende sesong, og kan fortsette å utvikle klubben videre til det beste både på kort og lang sikt, sier han. 

Bodø/Glimt er også i sluttfasen av forhandlingene med Aasmund Bjørkan om å forlenge hans avtale i tre nye år. Bjørkan går da inn som en del av trenerteamet i klubben. 

Annonse fra Eliteserien: