Hugo Vetlesen selges til Belgia

Etter nesten tre år i Bodø vender Vetlesen snuta sørover igjen

Annonse:

Hugo Vetlesen som spiller i Bodø/Glimt har vært en eventyrhistorie. Han kom til klubben på høsten 2020, og ble seriemester i sin første sesong i helgult. Den bragden gjentok han og klubben også året etter, før han i hans tredje sesong ble årets spiller i Eliteserien, fikk sin landslagsdebut og til slutt et velfortjent seriesølv sammen med sine lagkamerater og trenerteam. 

Se hele avskjedsintervjuet med Hugo Vetlesen i videovinduet nedenfor, eller hør den som podkast hvor enn du lytter til podkast. Klikk her om videovinduet ikke er synlig:

– Årets sesong har startet veldig godt, og Hugo har definitivt også nå, vært en sentral bidragsyter i videreutviklingen av klubben som prestasjonsmiljø, sier sportslig administrativ leder, Håvard Sakariassen i Bodø/Glimt. 

Ikke nok med det så har han også fått være en del av Glimts utrolige reise i Europa, og vært en av Glimts mest toneangivende spillere i flere av oppgjørene. Han vil for eksempel huskes for å ha punktert Celtics drøm om Conference League både i Glasgow og i Bodø. 

Nå er det altså slutt i Glimt for Vetlesen. Tidligere i juni signerte han kontrakt med Club Brügge i Belgia, som blir hans neste stoppested. 

– Denne overgangen er et resultat av det som oppleves som et svært godt samarbeid mellom Hugo, hans rådgivere og Bodø/Glimt. I det europeiske overgangsmarkedet er det for norske spillere og klubber avgjørende at timingen er riktig både for klubb og spiller, og at norske spillere får tilfredsstillende verdi som reflekterer prestasjonene og utviklingen i norsk fotball. I så måte har samarbeidet i forbindelse med overgangen til Hugo vært forbilledlig, sier Sakariassen

Bodø/Glimt ønsker  å gratulere Hugo Vetlesen med et nytt kapittel i sin fotballkarriere, og takke for alle bidrag for klubben både på og utenfor banen. 

DSC_3380.JPG
Det var på grensa til surrealistisk da Hugo Vetlesen banket inn 3-1-ledelsen på Celtic Park i februar i fjor. Foto: Kent Even Grundstad

 

Annonse fra Eliteserien: