Info om billetter til cupfinalen 2023

Bodø/Glimt skal nok en gang til Ullevaal for å kjempe om kongepokalen, og hovedstaden skal farges helgul. Her er informasjon om billettsalget

Annonse:

Det er bare billetter igjen på langsiden på Ullevaal i desember. Kjøp billetter ved å klikke her

Bodø/Glimt møter Molde i cupfinalen lørdag 9. desember klokken 16:00. De to lagene møttes sist i cupfinalen i mai i fjor, og nå er det på tide med revansj for våre helgule. 

Også i fjor var det stor interesse rundt cupfinalen fra Glimts supportere. I år er den enda større. Her finner du all infoen du trenger om billetter til cupfinalen 2023. 

For deg med sesongkort eller som er medlem av J-feltet eller Glimt i Sør: Alle med sesongkort til årets sesong har forkjøpsrett på cupfinalebilletter. Vi sender ut promokoder og en lenke for billettsalget førstkommende torsdag 19. oktober. 

Forhåndssalget starter fredag 20. oktober klokken 12:00. 

Du kan kun kjøpe én billett per sesongkort. 

For deg uten sesongkort: Alle uten sesongkort kan kjøpe billetter via glimt.no tirsdag 24. oktober klokken 12:00. 

Dette gjelder billetter i "Glimt-svingen" på Ullevaal. Det vil også slippes billetter på nøytrale plasser i et åpent salg. Informasjon om disse billettene kommer vi tilbake til senere denne uken. 

Hvor bør jeg sitte? Glimt har fått Bendit-tribunen på Ullevaal 9. desember. Det er også noen få billetter tilgjengelige for Glimt-supportere på langsidene. Disse vil antakelig gå først og fort. 

For deg som er stående og syngende supporter: Da er det felt 128 og 228 som er feltet for deg. 

Hva koster det? NFF har satt billettprisene på kortsiden til 450,– og langsiden til 650,–. 

Annonse fra Eliteserien: