supportere UECL borte mot AZ Alkmaar Glimt.

Informasjon til alle som reiser til Amsterdam

Det er dags for bortetur i Europa igjen.

Annonse:

Torsdag 15. februar møter Bodø/Glimt Ajax på bortebane i Amsterdam i den første av to oppgjør om en plass i sluttspillet i UEFA Europa Conference League. Det forventes flere hundre, kanskje tusen, Glimt-supportere på plass i den nederlandske hovedstaden de kommende dagene. 

Her har vi samlet praktisk informasjon som alle reisende til Amsterdam bør få med seg. 

Sikkerhet

Kampen regnes som en lavrisiko-kamp. Det betyr at det ikke blir iverksatt ekstra sikkerhetstiltak som felles møtepunkt og transport til stadion. Det regnes som trygt for Glimts supportere å reise individuelt til kamp, men vi oppfordrer alle å komme tidlig til stadion og gå direkte til bortefeltet. 

Bortefeltet benytter inngang K og åpner to timer før avspark. Det anbefales å bruke T-bane-linje nummer 54 og gå av på Strandvliet ArenA som er nærmest bortefeltet. 

Ajax ønsker også å informere om at det ikke er tillatt å ta med vesker eller bagger større enn et A4-ark (vi regner med dette gjelder høyde og bredde, og ikke tykkelse) inn på stadion. Arenaen er også røykfri. Bannere som tas med inn på stadion skal være brannsikre. 

Stadionreglementet finner du ved å klikke her

Hente billetter

Alle som har kjøpt billetter til kampen har mottatt et bevis fra TicketCo. Dette er IKKE billetten til selve kampen. Denne billetten må byttes inn i en kampbillett. Det finnes tre måter å gjøre det på: 

  1. Mandag 12. februar 15:00 – 18:00 på Aspmyra stadion
  2. Vi sitter på France Hotel (naboen til supporterpuben Molly Malones) onsdag 14. februar fra 15:00 til 18:00
  3. Kampdag fra 15:00 til 19:00 på kamparenaen. 

Du kan enten hente billettene dine i billettluka på Aspmyra stadion førstkommende mandag fra klokken 15:00 til klokken 18:00. Vi sitter i billettluka som er ut mot kunstgressbanen på sydsiden av stadionanlegget.

Dersom du ikke har anledning til å hente ut billetten din på Aspmyra kan du gjøre dette i Amsterdam. Enten i nærheten av supporterpuben dagen før kamp, eller på stadion på kampdag. Vi sitter klare på Johan Cruijff ArenA fra klokken 15:00 til 18:00 på kampdag i Amsterdam. Vi holder til i billettluken nærmest inngangen til bortefeltet.

VIKTIG! HUSK! Du må ha med beviset du har mottatt av TicketCo på at du har kjøpt billetter til kampen for å hente ut din billett og gyldig ID. Dersom du skal hente ut billetter for flere må du ha med deg TicketCo-beviset til samtlige. 

Da gjenstår det bare å ønske alle helgule en god tur på kontinentet! Ta vare på hverandre og kos dere! Vi anbefaler alle å søke informasjon i Facebook-gruppen "Borteturer med Glimt"

Annonse fra Eliteserien: