Inviterer til møte med supporterklubben

FK Bodø/Glimt ønsker å invitere til møte med alle medlemmer av J-feltet etter de siste dagers hendelser.

Annonse:

Etter kampen mot Strømsgodset har Erlend Osnes besluttet å gi seg som publikumsoppvarmer på Aspmyra. Dette på bakgrunn av at han har opplevd vedvarende hets på og utenfor stadion. Osnes skriver mandag formiddag at hetsen kommer fra enkeltpersoner tilknyttet J-feltet.

Det er trist for Glimt og publikum at Erlend gir seg. Han har gjort en fantastisk innsats, og har sammen med J-feltet og publikum, bidratt til en god stemning på Aspmyra.

Fratredelsen fra Osnes har skapt store reaksjoner fra resten av supportermiljøet på Aspmyra. Dessverre ser vi at det har kommet sterke reaksjoner spesielt mot J-feltets styre og hvordan de har håndtert saken. Dette er også noe vi som klubb må slå hardt ned på.

Hets er uforenelig med det vi ønsker at Aspmyra skal være. Vi håper at alle med gult hjerte tar kraftig avstand fra slik oppførsel og står sammen mot alle former for hets. Vi må ta et ansvar for de generasjonene som kommer og være gode forbilder for hvordan man skal oppføre seg som medmenneske. Glimt tar avstand fra all hets i alle former.

Inviterer til møte

Klubben ønsker å legge til rette for en god supporterkultur. Derfor inviteres alle medlemmer av J-feltet til et møte. Her skal vi åpne for dialog hvor vi sammen ser på en løsning for fremtidens supporterkultur på Aspmyra.

Møtet finner sted i Aspmyra Sportsbar fredag 6. oktober klokken 17. Merk at det er KUN medlemmer av J-feltet som inviteres, det vil si: har du sesongkort på J-feltet/K-feltet, og/eller har medlemskap i supporterklubben er du invitert.

Annonse fra Eliteserien: