Jens Petter er ikke i tvil etter storseieren: – Det er en av våre styrker i år

Gaute Helstrup og Jens Petter Hauge åpner opp om kampen i Lillestrøm.

Annonse:

Foto: Javad Parsa / NTB

– Dette var en veldig fin opplevelse og vi går ut av kampen med en god følelse. Merkelig nok er det en periode i første omgang vi er veldig lite fornøyd med, sier trener Gaute Helstrup til glimt.no. 

Bodø/Glimt tok en sterk 5-0 seier borte mot Lillestrøm søndag kveld. Glimt, som spilte i nye hvite drakter for anledningen, gikk til pause med 1-0 etter scoring av Nino Zugelj. 

Det var likevel veldig få som var fornøyd med det som skjedde før pause. Jens Petter Hauge forteller at laget måtte justere i pausen. 

– Vi gjør noen små justeringer og skrur opp et par hakk i presspillet og intensiteten. Vi viser at vi er et fantastisk fotballag og vanskelige å spille mot, sier Hauge. 

Les kampreferat fra kampen her.

– Herlig

Etter hvilen smalt det fra Bodø/Glimt. I tur og orden scoret Patrick Berg, Albert Grønbæk, Håkon Evjen og Kasper Høgh. 

Gledelige nyheter, ifølge Helstrup. 

– Det er herlig, først og fremst for hele gruppa. Det gjør litt godt for de gutta som scorer og får den gode følelsen på plass. Vi vet at vi har mange som kan score mål og skape sjanser, og vi er trygge på at vi skal score en del framover. 

Hittil denne sesongen står Glimt med åtte scoringer i Eliteserien. Ingen har scoret mer enn ett mål. 

– Det er en av våre styrker i år, at vi har 25 gode spillere i troppen. Jeg er stolt over alle som er på banen i dag og jobben som er lagt ned de siste dagene, sier Hauge, som ikke er veldig bekymret over at han ikke har notert seg på scoringslista. 

– Så lenge laget vinner og vi spiller som dette, så trenger ikke jeg score, sier han med et stort smil.

Dette sa Jens Petter Hauge til glimt.no etter kampslutt: 

Ikke fornøyd med alt

På Åråsen var det over 1100 tilskuere på borteseksjonen. På et tidspunkt runget "Dette e Aspmyra" utover Åråsen. Jens Petter Hauge fikk det med seg. 

– Vi setter pris på den støtten vi får og i dag var det et fantastisk publikum. Det føltes nesten som at vi var på Aspmyra, sier Hauge. 

Men til tross for solid kamp og tre poeng hjem til Bodø, er ikke trenerteamet fornøyd med alt som skjedde søndag kveld. 

– Jeg syns vi startet bra i første omgang, men så ble det mer og mer LSK følte vi. Vi klarte ikke spille av presset godt nok, vi var passiv i vårt press og da fikk de kampen i sitt spor, der de er gode. I andre omgang vant vi ballen gunstigere, og det er bedre da, sier Helstrup til glimt.no. 

Se høydepunktene fra kampen her: 


Glimt.no snakket med Gaute Helstrup etter kampen: 

Annonse fra Eliteserien: