Jens Petter Hauge har forlenget med Bodø/Glimt

Den unge bodøværingen har bundet seg til Bodø/Glimt for tre nye sesonger.

Annonse:

Etter å ha fått sitt store gjennombrudd i fjor har Jens Petter Hauge fått mye tillitt i årets glimtutgave. "Alle" har Hauges navn på leppene om dagen, og han står med tre assist på sesongens første seks kamper. Nå er det klart at Hauge spiller i Bodø/Glimt ut 2019. 

- Jeg har lyst å være med å rykke og spille et par sesonger i Eliteserien med Bodø/Glimt. Jeg har ingen planer om å flytte på meg enda, så jeg kan like så godt forlenge, sier han.

Har ambisjoner

Unggutten kommer dermed til å fortsette å terrorisere norske forsvar i årene som kommer. Selv om laget han nå har signert for spiller i OBOS-ligaen, legger han ikke skjul på at han har ambisjoner. 

Jens Petter Hauge poserer stolt i glimtdrakten etter at papirene var signert fredag.
Jens Petter Hauge poserer stolt i glimtdrakten etter at papirene var signert fredag.

- Jeg har lyst til å en dag ta steget videre, men nå er det Bodø/Glimt som er rett for meg, sier han, og legger til:

- Nå vil jeg etablere meg i startelleveren og være en viktig spiller for Glimt. Jeg vil bidra til at klubben tar tre poeng hver helg og rykker opp.

Gjennombruddet kom i fjor og siden den gang har ting utviklet seg raskt for bodøgutten. 

-Startet bra med hatrick i cupen og debut i Eliteserien. Etterhvert fikk jeg spille regelmessig. Sesongen fikk en kjip utvikling og vi fikk erfare hvor brutal fotballen kan være, sier han og henviser til nedrykket i sesongens siste spilletime.  

- Vi har byttet ut Lerkendal og Ullevaal med en Åsane og Tromsdalen, men det er en erfaring det òg, sier han og er strålende fornøyd med sin nye kontrakt. 

- Det føles veldig godt. Det er en fin klubb og en plass jeg kan ta nye steg som fotballspiller. 

Takker fansen

Jens Petter Hauge har raskt blitt en favoritt blant fansen som til tider synger "Han gjør ka han vil" fra J-feltet på Aspmyra, samt diverse bortefelt på stadioner rundt om i landet. Hovedpersonen selv har lagt merke til støtten. 

- Fansen har betydd utrolig mye for meg. De støtter meg i både opp- og nedturer, og det gjør at jeg virkelig har lyst til å spille fotball for Bodø/Glimt-fansen, avslutter han. 

PS! Spillere under 18 år kan ikke signere for mer enn tre år av gangen. 

Annonse fra Eliteserien: