_DSC6532-2

Julegaveinnsamling før kampen mot Sarpsborg 08

Før hjemmekampen mot Sarpsborg 08 samler Glimt-Akademiet G17 og G19 inn julegaver til Frivillighetens Julegaveaksjon.

Annonse:

Gjennom hele året har lagene på Glimt-Akademiet gjennomført sine Action Now-prosjekter. Nå er det G17 og G19 som har slått seg sammen, for å samle inn julegaver til barnefamilier i Salten og omegn.

Årets siste hjemmekamp spilles mot Sarpsborg 08 søndag 3. desember. Sammen med Frivillighetens Julegaveaksjon kan vi gjøre julen litt hyggeligere for barnefamilier som trenger det litt ekstra. Ta med en julegave til et barn i aldersgruppen 0-19 og lever den på en av stasjonene på Aspmyra. Glimt-Akademiet setter opp stasjoner ved Dutte-statuen utenfor SNN-tribunen og ved Glimt-shopen fra klokken 15:30. Alle gavene må være pakket inn. På hver stasjon vil du få en lapp du må fylle ut og feste på gaven du gir. 

Ifølge den årlige juleundersøkelse til UNICEF Norge gruer 600 000 nordmenn seg til jul. Undersøkelsen viser at det er særlig de med lav inntekt og barnefamilier som uttrykker negative forventninger til førjulen og den kommende høytiden. Vi håper innsamlingen på Aspmyra kan bidra til en litt hyggeligere høytid for de som trenger det mest.

I tillegg til julegaver blir det også i år samlet inn pengegaver via Vipps. Pengene som samles inn fordeles likt på de familiene som er mottakere av julegaveaksjonen. Pengegaven sendes via Vipps til #642772. 

Julegaveaksjonen2023-Bodø-Røde-Kors.jpg
Foto: Rita Iren Horsdal

Frivillighetens Julegaveaksjon arrangeres av Bodø Røde Kors, Bodø Idrettsråd, Kirkens Bymisjon, Bodø og omegn turistforening og Bodø Ungdomsråd. Mer informasjon om Frivillighetens Julegaveaksjon finner du HER

Annonse fra Eliteserien: