Kjetil Haug blir Glimt-spiller: – En klubb alle har lyst til å spille for

Kjetil Haug er på plass på Glimts treningsleir i Spania

Annonse:

Bare noen timer etter at Glimt-gutta kom tilbake til spanske Marbella var også nykommeren Kjetil Haug på plass på spillerhotellet. Haug blir Glimts nye sisteskanse. 

– Det føles veldig godt. Nå er jeg klar for å møte resten av gjengen og komme i gang på en ordentlig måte. Jeg gleder meg, sier Kjetil Haug i sitt første intervju med glimt.no.

Haug kommer på lån fra den franske klubben Toulouse fram til sommeren. 

– Jeg gleder meg bare

Haug har ikke rukket å hilse på noen av sine nye lagkamerater enda, men får nok av tid til det den neste uka på treningsleir i Spania. 

– Jeg håper det blir positivt både for meg og laget. Jeg håper å bidra, det er derfor jeg er her. Jeg har lyst til å være med og fighte og spille for en klubb som Glimt. Jeg gleder meg bare til å komme i gang. 

– Hvorfor har du valgt Glimt nå? 

– Klubben og prosjektet er veldig interessant. Jeg kjenner noen av gutta litt fra før, og alle som har vært her tidligere har kun positive ting å si om både klubben, byen og supporterne. Det er en klubb alle har lyst til å spille for, så da jeg hørte at det kunne bli en løsning, så var jeg veldig fornøyd. 

Saken fortsetter under bildet

DSC00407.jpg
Kjetil Haug var strålende fornøyd etter å ha signert for Glimt tirsdag. Foto: Niklas Aune Johnsen

– Virker som en fantastisk by

Haug har spilt flere kamper for Vålerenga i Eliteserien, og i fjor høst var han på lån hos Sarpsborg 08. Hans foreløpig siste kamp i Eliteserien er altså mot Glimt på Aspmyra i fjorårets siste serierunde. 

– Det er litt kult at forrige kamp var på Aspmyra, det er litt moro, sier keeperen, som foreløpig ikke har noe forhold til Bodø. 

– Jeg har kun vært i Bodø på borteturer med andre lag, men det virker som en fantastisk by. Jeg gleder meg til å oppleve et nytt sted og en ny by. 

Onsdag formiddag trener Kjetil Haug for første gang med sine nye lagkamerater. Torsdag kan bli første mulighet til å se keeperen i aksjon for de helgule, i treningskampen mot Malmø i Marbella. 

Se hele intervjuet med Haug i videovinduet nedenfor, eller ved å klikke her

Annonse fra Eliteserien: