594F11CF-0467-41E6-879D-1EAC299CC05A

Kjetil Knutsen forlenger kontrakten med Glimt

Hovedtrener Kjetil Knutsen blir med videre. 

Annonse:

– Det er helt naturlig for meg å forlenge avtalen. Jeg var inne i mitt siste kontraktsår, og i stedet for spekulasjoner og prat om min situasjon, så er timingen for å forlenge veldig god, sier Knutsen til glimt.no. 

Knutsen kom til Bodø/Glimt tilbake i 2017 og har forlenget avtalen sin med Bodø/Glimt ved flere tidligere anledninger. Nå har han lagt på ett år på avtalen sin, ut 2025-sesongen. 

– Perfekt

Styreleder i Bodø/Glimt, Inge Henning Andersen, er godt fornøyd med forlengelsen.

– Vi har hatt god dialog over tid, så dette er ikke overraskende for oss. Vi føler at vi har styrket teamet rundt laget, og vi vil selvfølgelig ha lederen av laget med. Vi går videre med det samme teamet, med Gaute (Helstrup) inn som en god tilvekst til teamet. Fra styret sin side er det helt perfekt, sier Inge Henning Andersen. 

Med Knutsen som hovedtrener har Bodø/Glimt oppnådd stor suksess på fotballbanen. Blant annet har klubben tatt tre seriegull i løpet av de fire siste årene. 

– Vi er svært glad for at Kjetil blir med oss videre. Det bidrar til at vi kan utvikle oss videre og at vi kan ta steg videre sammen, sier daglig leder Frode Thomassen. 

Ny podkast! Se og hør 4-3-3 nedenfor: 

Ser framover

Kjetil Knutsen brukte ikke lang tid på avgjørelsen. 

– Teamet rundt meg er på plass, så nå var det min tur. Jeg mener at det er potensial til å videreutvikle alt som omhandler sport og A-lag til at vi kan ta nye spennende steg. Det blir naturlig å jobbe videre på reisen vi har begynt på.

– Jeg gleder meg til fortsettelsen. Også må vi løfte oss etter ørene og trø til for å gjøre det som er best for Glimt. Det er et krav som ligger til alle i og rundt klubben, ikke minst for min egen del, sier Knutsen videre. 

Styreleder Andersen mener avgjørelsen gir kontinuitet i arbeidet videre. 

– Da kan vi fortsette og jobbe i akkurat samme trend som vi har gjort. Signeringen kom ikke som noen bombe på oss, men det er viktig at vi kan opprettholde utviklingen som vi har hatt de siste årene. Vi ser framover og i lag skal vi bli bedre og sterkere.

Tirsdag klokken 12:00 åpner salget av enkeltbilletter til Bodø/Glimt Kvinner sine kamper.

Annonse fra Eliteserien: