Kjetil trenger deg: – Vil huske det for resten av livet

Vi klarer det ikke på egenhånd, og frir til nordlendingene om hjelp.

Annonse:

I går feiret Norge gjenåpningen som om det var frigjøringsdag, 17. mai, nyttårsaften og cupfinalehelg på én og samme dag. Vi skal ikke skryte på oss at kveldens begivenhet på Aspmyra kan matche de nevnte høytidene alle sammen, men det er ikke så altfor langt unna. 

Bodø/Glimt, lille Bodø/Glimt på toppen av tabellen i Eliteserien i det Norge feirer gjenåpning. Vi kan nesten kalle det en gjenforenening i stedet, for det er det er for mange. Endelig kan vi være sammen, sitte sammen, le sammen, klemme og kose. Hverdagen er tilbake, men fotballhverdagen til en Glimt-supporter er fortsatt annerledes enn før Covid-19. 

For ingen med et bankende gult hjerte er vant med at Bodø/Glimt er Norges beste og mest finspillende fotballag. Ingen med Glimt i hjertet er vant til at lokale gutter herjer med motstanderne sine både på Aspmyra og bortebane. Det er i alle fall en stund siden sist. 

Fremtiden starter i dag

I går åpnet Norge igjen. I kveld får vi storfint besøk fra hovedstaden. Vålerenga er ingen miniputt i norsk fotball. Laget to bronse i fjor og har vært en av Glimts argeste konkurrenter denne sesongen. Det er mye prestisje i denne kampen, vil nok de aller fleste Glimt-supportere være enige i. 

_DSC1590.jpg
BLIDE FJES: Endelig kan vi se store smil og gode venner sammen på tribunene igjen. Foto: Kent Even Grundstad

Noe annet som mange er opptatte av for tiden er fremtiden til klubben. Vil Glimt klare å holde på suksessen de har opparbeidet seg de siste årene, også nå som hverdagen er tilbake. Kommer spillere og trenere til å bli? Alle ønsker å prestere på de store scenene.

For å komme seg ut på de store scenene i Europa starter jobben på hjemmebane og i den hjemlige serien. Kjetil Knutsen har ikke lagt skjul på viktigheten av å få folk på stadion denne sesongen. 

 – Det betyr mye for oss. Det er lett å skjønne at folk vi se oss i Europa, men det er i serien vi avgjør om vi får den muligheten igjen til neste år. Jeg håper folk vi være med oss på reisen, sa han tidligere i år. 

Sitatet står seg fortsatt. 

Et øyeblikk for livet

I går åpnet Norge igjen. I dag er det fortsatt flere billetter igjen til kampen mot Vålerenga. Du trenger ikke pinne i nesa, ha hatt corona eller være vaksinert for å komme på kamp. Alle restriksjonene er borte. Nå er det bare deg, meg, oss og vi som ser Bodø/Glimt ta tre poeng mot Vålerenga under flomlyset på Aspmyra. 

TV-selskapet har valgt ut Bodø/Glimt og Vålerenga som kveldens hovedkamp. Ingen kamp i Norge får mer oppmerksomhet enn den, fordi det er den største begivenheten i fotballnorge denne helgen. Det er lett å skjønne, men vi vil vise Norge at også nordlendinger kan lage folkefest. 

_DSC1586.jpg
ØYEBLIKK: Sammen kan vi skape øyeblikk for livet

Tidligere i sommer kvalifiserte Glimt seg for Europa-gruppespill på hjemmebane. En folkefest og begivenhet bare et fåtall mennesker fikk oppleve. Koronarestriksjonene hang over oss og bare annet hvert sete var i bruk. 

– Stemningen og energien som var på tribunen under hele kampen var litt tilbake til det vi opplevde når vi fikk gullmedaljene her hjemme. Da var de litt færre dessverre. Det var et øyeblikk som jeg tror jeg vil huske resten av livet, sa Kjetil Knutsen etter kampen der Glimt sikret gruppespill. 

Nå har vi muligheten til å gi Kjetil, spillerne og hele byen nok et øyeblikk å huske resten av livet. Kast maska, slipp deg løs og kom på Aspmyra i kveld. Vi trenger deg og vi ønsker deg! 

 

 

Annonse fra Eliteserien: