Kjøp billetter til bortekampen i Roma her

Endelig har du mulighet til å sikre deg billetter på bortefeltet i Roma

Annonse:

Bodø/Glimt får tildelt godt over 4000 (!) billetter på bortefeltet i Roma for neste ukes toppkamp i UEFA Europa Confernece League-gruppe C. Hvor mange bodøværinger som tar turen til den italienske hovedstaden vil tiden vise. 

PS! Bodø/Glimt kan ikke hjelpe deg med booking av fly, charter og hotell. Dette må du ordne på egenhånd eller gjennom Koment eller Travelmore

Slik skaffer du deg billett: 

På grunn av en italiensk lovgivning av billettsalg på bortetribuner må vi i FK Bodø/Glimt overvåke og nøye administrere billettsalget til borteseksjonen. Det er også grunnen til at det har tatt så lang tid før vi har kunne gi dere noe informasjon om billettsalget. 

Merk! Hvis du har kjøpt en reisepakke gjennom Komment eller Travelmore, vil billettene dine bli ordnet av dem, og du trenger ikke foreta deg noe. 

På grunn av dette, hvis du ønsker å kjøpe billetter til kampen på Stadio Olimpico, må du:

 • Send en epost til [email protected] og skriv følgende; 
 • Hvor mange billetter ønsker du å kjøpe
 • Hele navnet på alle personene du kjøper billetter til
 • Når dette er fullført, sender vi deg tilbake en lenke for å kjøpe billetter, pluss en unik kode for å kjøpe hver enkelt billett. 
 • Bortefeltet vårt heter Distinti Nord 

Vi har en medarbeider som skal sitte hele dagen og sende ut koder manuelt. Det betyr at det kan og vil ta en del tid fra du sender eposten til du mottar koden fra oss. Det er en stor jobb å sende ut alle kodene. 

Når du mottar koden har du god tid til å fullføre billettkjøpet. Kodene går ikke ut på dato. 

PS! Dette betyr at vi ikke kan garantere at dere får sitte ved siden av hverandre. For å få best sjanse til dette må dere bestille for eksempel to seter samtidig med hver deres telefon. Så fort du har fått en kode vil ingen andre kunne kjøpe din billett. 

For eksempel: Send én mail med begge navn. Motta to koder og en lenke. Så går du og din venn inn på samme lenke samtidig og bruker hver deres koder. Finn deretter to seter ved siden av hverandre og bestilt hvert deres sete.

Når du kjøper billetten gjennom AS Roma sin billettleverandør, må du:

 • Skriv inn hele det juridiske navnet på hver supporter som deltar i kampen
 • Hvis du kjøper flere billetter, vil du ikke kunne kjøpe dem samtidig, da AS Romas billettleverandør ikke støtter denne funksjonen. Du vil motta individuelle unike koder for hver billett og må kjøpe dem én og én. 

Når du ankommer stadion:

 • Du må vise en EU -godkjent ID for å komme inn på stadion.
 • Dette må matche navnet på billetten.
 • ID -en på bankkortet ditt vil sannsynligvis ikke bli akseptert – EU-godkjent ID inkluderer blant annet oppholdskort/førerkort/pass.
 • Du må fremvise et grønt EU Covid-sertifikat (tilgjengelig på Helsenorge-appen).

Vi minner om at dette ikke er vårt billettsystem og vi kan derfor ikke flytte seter etter at billettene er bestilt. 

Annonse fra Eliteserien: