Knutsen: – Dominerer kampen

Til tross for at Bodø/Glimt i store deler av kampen var det klart beste laget på Aspmyra ble det bare ett poeng mot Rosenborg.

Annonse:

Kjetil Knutsen var en populær mann blant de oppmøtte journalistene etter kampen mot Rosenborg på Aspmyra 16. mai. Helt til slutt og helt alene stakk han innom glimt.no i mixed zone og slo av en prat. 

Han var skuffa etter å ha sett laget sitt avgi poeng helt på tampen av kampen, men godt fornøyd med prestasjonen de helgule viste på fotballens festdag. 

– Vi snakket før kampen at spillere som slipper seg løs og tør å være seg selv utgjør en forskjell, det er det aller viktigste i dag. Det er en kamp som lever i første omgang, der jeg føler vi er hakket bedre enn RBK, men jeg opplever at de begynner å bli sliten og trøtte på slutten, sier Knutsen. 

– Fikk ikke betalt

Knutsen forteller at han hadde snakket med spillerne sine i pausen om å slå til når RBK-spillerne begynte å fuske mot slutten av kampen, dessverre var det Rosenborg som utnyttet muligheten på slutten. 


– Vi kommer til mange muligheter, og dominerer denne kampen. Dessverre fikk vi ikke betalt for forskjellen mellom lagene i dag, sier han. 

Glimt ledet både 1-0 og 2-1 i dag, og var nære å score enda flere. I stedet gikk gjestene opp på slutten og sikret seg ett viktig poeng. 

– De flytter opp og vi får en advarsel. De kommer for lett igjennom og avslutter for lett. Det er rett og slett konsentrasjonssvikt. RBK er et lag som aldri gir seg, dessverre. Det er utrolig unødvendig for vi hadde så ekstremt kontroll på kampen, sier Glimt-sjefen. 

– Summen er kanksje okei

Glimt har vunnet de to første kampene i årets sesong og sto med full pott etter møtene med Tromsø og Kristiansund. I de to første kampene har spillere og trenere vært godt fornøyde med resultatet og mindre fornøyde med prestasjonen. 

– Det er ikke alltid vi får betalt. Vi har vell fått okei betalt i de andre kampene hvor prestasjonene har vært dårlige, så når vi summerer opp alle tre er det kanskje okei, lyder den litt vage konklusjonen.

Mandag, andre pinsedag venter nok en spennende kamp for Bodø/Glimt når de helgule gjester Brann i Bergen. 

– Først og fremst må vi trene godt når vi har mulighet og bygge videre på dette, men det kommer ikke av seg selv, det er et mentalt og fysisk arbeid som skal gjøres, så skal vi gjøre gode forberedelser i forhold til å håndtere en annen motstander.

Annonse fra Eliteserien: