Knutsen med lovnad før Viking-kampen

Kjetil Knutsen garanterer en god fotballkamp mot Viking.

Annonse:

Foto: Thomas Andersen/NTB

Lørdag kveld tar Bodø/Glimt i mot Viking på Aspmyra stadion. Det er en kamp Glimt-trener Kjetil Knutsen ser fram til. 

– Det er alltid tøffe oppgjør mot Viking. Det Viking-laget er i utvikling og er gode offensivt. Glimt er også et offensivt lag, så jeg kan vel garantere en god fotballkamp mellom to gode lag. Jeg håper Glimt kommer til mange sjanser og scorer mål, sier Kjetil Knutsen til glimt.no. 

Se intervjuet med Kjetil Knutsen før Viking-kampen i videovinduet under: 

– Betyr mye

Forrige helg serieåpnet Bodø/Glimt med seier i Fredrikstad. 

– Det var utrolig artig å komme til Fredrikstad, en fotballby, en vanskelig bortekamp, men vi fikk publikum med oss og det var utrolig gøy. 

Nå håper Glimt-treneren på masse folk også på Aspmyra lørdag kveld klokken 18:00. 

– Jeg håper hele bygningsmassen her er full av gule folk som har lyst å komme på kamp og støtte laget, for det betyr ekstremt mye. Jeg håper vi får den fine rammen vi opplevde i Fredrikstad, for det trenger vi mot Viking. 

Etter Fredrikstad-kampen har det ikke blitt rapportert om noen nye skader i Glimt-troppen. 

– Det er ikke noe nytt å melde om med tanke på de som var i tropp. Vi reiste med 18 mann og alle kom helskinnet gjennom. Vi skal nok stille en bra ellever og en bra tropp. 

Har du ikke kjøpt billett til kampen? Fortvil ikke, du kan fortsatt kjøpe billetter her.

Vil lukke igjen bakover

På høyrebacken i Fredrikstad fant vi Fredrik Sjøvold fra start. Han var godt fornøyd med den første kampen for sesongen, men ser enda mer fram til å spille hjemme i Bodø. 

– Jeg tror det kan bli en tøff kamp, for Viking er bra. Vi vet at vi er gode på hjemmebane, vi har publikum med oss, så rammen rundt kampen blir nok veldig bra. Det blir veldig kult å spille første hjemmekamp for sesongen, sier Sjøvold til glimt.no. 

De siste gangene lagene har møttes har det blitt mye mål. I 2023 scoret Glimt 12 ganger på kun tre kamper mot Stavanger-laget. Glimt har også sluppet inn mange mål mot klubben, og det har Sjøvold fått med seg. 

– Jeg vet ikke hvorfor det er sånn, men det er to lag som liker å angripe. De siste årene har vi hatt styrken vår offensivt, og de har vel vært bedre offensivt enn defensivt, så det har vært åpne kamper med mye mål.

– Det er egentlig fint det, men vi tar gjerne mange mål for oss, men at vi lukker igjen bedre bak. 

Se intervjuet med Fredrik Sjøvold i videovinduet under: 

 

Annonse fra Eliteserien: